• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Laagste prijs garantie
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

AEG The Mastery Range logo

AEG Mastery Range

Innovatieve keukenapparaten voor een gestroomlijnde keukenervaring

De AEG Mastery Range is een serie innovatieve, nieuwe keukenapparaten die samen voor een perfect gestroomlijnde design keuken zorgen.
The Mastery Range omvat o.a. de ComfortLift vaatwasser met liftfunctie, de TwinTech® koelkast met CustomFlex™ opbergsysteem, de SenseCook-oven, afzuigkappen met Hob2Hood functie, de ProSource kokendwaterkraan en de ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Het Design van de range is speciaal ontworpen om een gestroomlijnd geheel te creëren. Hierbij is veel zwart glas gebruikt waardoor het een mooi strak geheel vormt in de moderne keuken van nu.

Mastery Range apparatuur

AEG Mastery Range afzuigkap met Hob2Hood technologie
AEG Mastery Range inductiekookplaat
AEG Mastery Range koffieapparaat
AEG Mastery Range koelkast met CustomFlex
AEG Mastery Range SenseCook-oven
AEG Mastery Range special
AEG Mastery Range ComfortLift vaatwasser met liftfunctie.
AEG Mastery Range kokendwaterkraan

De Mastery Range van AEG bestaat naast reguliere keukenapparatuur uit een reeks speciale apparaten. Deze “specials” zorgen ervoor dat u tijdens het koken van alle gemakken bent voorzien zonder dat dit ten koste gaat het gestroomlijnde design van uw keuken. De categorie special bestaat o.a. uit een TV, professionele vacumeermachine en warmhoudlade.

Meer informatie

De keuken als het middelpunt van het huis

The Mastery Range

De keuken is de laatste 20 jaar flink veranderd. Waar de keuken vroeger een kamer achter in het huis was, staat de keuken tegenwoordig juist centraal. Het is een sociale ontmoetingsplaats geworden waar we met familie en vrienden samen te komen. Apparatuur moet daarom naadloos in het interieur passen. Keuken apparatuur moet je van alle gemakken voorzien zonder dat de apparatuur het koken volledig overneemt. De nieuwe AEG Mastery Range biedt door vernieuwende technologie op eenvoudige wijze een helpende hand.

Het design van de AEG Mastery Range gaat verder dan strakke lijnen en esthetiek – het is ontworpen om een mooi gestroomlijnd geheel te creëren, terwijl het ook een aantrekkelijk sociale ruimte biedt.

Door uitgebreid onderzoek heeft AEG ondervonden dat veel consumenten vinden dat zij zich te veel in het kookproces moeten aanpassen aan hun keukenapparatuur. AEG is dan ook heel trots om één van de eerste op de markt te zijn die een assortiment heeft ontwikkeld die inspeelt op de behoeftes van de consument.

Mastery Range promotievideo van AEG

De beste keukenervaring voor de consument
Na veel jaren van onderzoek en productontwikkeling lanceert AEG dit jaar de nieuwe Mastery Range. AEG creëert met dit geheel vernieuwende assortiment de beste keukenervaring voor de consument. Van het koelen en bereiden van ingrediënten tot het wassen van de vaat – de AEG Mastery Range herziet naast het design ook de functies van de keukenapparatuur.

De Mastery Range maakt gebruik van innovatieve technologie en een lineair design voor een gestroomlijnd geheel. Zo speelt de apparatuur in op de consument van nu door middel van een nieuw gebruiksvriendelijk interface voor eenvoudige bediening van het apparaat – het Shuttle Control, bestaand uit één roterende knop. De Mastery Range bestaat daarnaast uit verschillende uitvoeringen en zo is er voor ieder wat wils, zoals; de Horizon Line, de Frame Line en de Black Line.

ComfortLift Vaatwasser

De ComfortLift vaatwasser is de eerste vaatwassers waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden. Hierdoor is het in- en uitruimen van de vaatwasser gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift ook de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range.

AEG ComfortLift vaatwasser
AEG Mastery Range vaatwasser met ComfortLift

TwinTech koelkast met CustomFlex

De koelkast met TwinTech® technologie zorgt ervoor dat voedsel langer vers blijft. Een combinatie van de perfecte temperatuur en de juiste vochtigheid zorgen voor de beste koeling van het voedsel. De meeste koel-vriescombinaties gebruiken slechts één koelsysteem, waardoor de twee omstandigheden in elkaar overlopen. TwinTech gebruikt een koelsysteem in beide compartimenten om in elk vak voor de ideale luchtvochtigheid te zorgen.

De TwinTech koelkast beschikt over AEG’s CustomFlex opbergsysteem. Dit is een compleet aanpasbaar rek met losse vakken in de koelkastdeur, waar de consument een grote variatie aan ingrediënten in kwijt kan. De TwinTech koelkast met CustomFlex opbergsysteem maakt het eenvoudig om elk ingrediënt te bewaren. Als we voedsel op de juiste plaats en op de juiste temperatuur bewaren, verspillen we minder en genieten we ook van lekkerder vers voedsel.

AEG koelkast met CustomFlex koelkastdeur
De TwinTech koelkast beschikt over AEG’s CustomFlex opbergsysteem.

SenseCook-oven met Shuttle Control

Voor het perfecte resultaat uit eigen oven is er nu de SenseCook-oven. De oven heeft een lineair design voor een gestroomlijnd geheel waarbij er veel gebruikt is gemaakt van zwart glas voor moderne uitstraling.

Met de Shuttle Control, de touch draaiknop op deze oven, kan worden ingesteld hoe het gerecht gewenst is.  In plaats van de temperatuur kan er gekozen worden tussen rare, medium en well done.  De gebruiksvriendelijke Shuttle Control zorgt er in samenwerking met de kerntemperatuursensor voor dat het kookproces altijd perfect verloopt. Het moderne ontwerp van de SenseCook-oven geeft elke keuken een boost op het gebied van design en gaat perfect samen met andere apparatuur van AEG.

AEG SenseCook oven met kerntemperatuursensor en Shuttle Control

Kerntemperatuursensor: kiezen tussen rare, medium en well-done.

FlexiBridge

Combineer maximaal 4 kookzones voor optimale flexibiliteit tijdens het koken. Met FlexiBridge kan de consument zelf kiezen welke kookzones op de inductiekookplaat met elkaar verbonden worden. Deze functie is voor zowel kleine als extra grote pannen perfect, omdat deze voor gelijkmatige warmteverdeling zorgt en de pannen in verschillende opstellingen geplaatst kunnen worden.

Hob2Hood technologie

Met de Hob2Hood technologie hoeft er niet nagedacht te worden over het afzuigsysteem – deze hoeft niet eens aangezet te worden. In het bedieningspaneel van de inductiekookplaat is een infrarood sensor geïntegreerd. Wanneer de inductiekookplaat is ingeschakeld, sturen de temperatuursensoren een signaal naar het afzuigsysteem. Dit zet het afzuigsysteem in werking, waardoor de keuken tijdens het kookproces geurvrij blijft.

AEG kookplaat en afzuigkap met Hob2Hood Connectie
AEG's Hob2Hood technologie

ComboHob

De ComboHob is een inductieplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Dit zijn twee keukenapparaten in één, waardoor een afzonderlijke afzuigkap niet meer nodig is. Daarnaast beschikt de ComboHob over een strak design en zorgt het voor meer vrijheid en ruimte in de keuken.

ComboHob inductieplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem.

De ComboHob maakt gebruik van de Hob2Hood technologie. De Hob2Hood technologie zorgt voor communicatie tussen afzuigkap en de inductiekookplaat. Wanneer de inductiekookplaat wordt ingeschakeld, sturen de temperatuursensoren een signaal naar het afzuigsysteem waardoor deze in werking wordt gezet. Mocht de temperatuur veranderen tijdens het koken, dan past het afzuigsysteem zich hier op aan. Pas als de kookplaat voldoende is afgekoeld zal het afzuigsysteem zichzelf uitschakelen, waardoor er geen etensgeuren blijven hangen. Bij de ComboHob worden alleen de kookzones verwarmd in plaats van de rest van de inductiekookplaat. Er brandt dus niets in en vuil kan zich nergens verstoppen op de strakke, vlakke ondergrond. Bovendien wordt de kookplaat pas heet als er pannen op het oppervlak staan, wat zorgt voor veiliger koken.

AEG Mastery Range apparatuur nergens voordeliger

Keuken met Mastery Range apparatuur

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de huishoud en keukenapparaten uit de AEG Mastery Range door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve, nieuwe kookapparatuur voor een perfect gestroomlijnde design keuken dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.

Laagste prijs garantie