AEG The Mastery Range logo

Koelkasten uit de AEG Mastery Range

Koelkasten uit de Mastery Range van AEG zijn voorzien van het CustomFlex opbergsysteem. AEG’s CustomFlex opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek in de koelkastdeur. De losse vakken kunnen makkelijk herschikt worden om zo altijd een grote variatie van ingrediënten vers en eenvoudig te kunnen bewaren. De perfecte koelkast voor de controlfreaks onder ons!

Meer informatie

Mastery Range koelkasten

Het aanbod van de koelkasten uit de Mastery Range van AEG voorzien van het CustomFlex opbergsysteem wordt binnenkort toegevoegd.

Video koelkast met CustomFlex opbergsysteem

AEG koelkast met CustomFlex koelkastdeur
De TwinTech koelkast beschikt over AEG’s CustomFlex opbergsysteem.

Flexibel opbergen met AEG CustomFlex

De nieuwe AEG Mastery Range koelkasten en koel/vriescombinaties zijn uitgerust met het CustomFlex systeem. Dit is het meest flexibele opbergsysteem op de hedendaagse koelkasten markt. Levensmiddelen worden vaak op een inefficiënte manier in de koelkast bewaard. Hierbij wordt geen rekening gehouden met seizoensproducten of een speciaal eetpatroon. De flexibele opbergmogelijkheden van de AEG koelvriescombinaties zorgen voor een optimale luchtvochtigheidsbalans en een gelijkmatige temperatuursverdeling in de koelkast. Dit slimme CustomFlex systeem zorgt ervoor dat producten sneller verplaatst kunnen worden en langer vers blijven.

Over de Mastery Range

De Mastery Range van AEG is een reeks innovatieve, nieuwe keukenapparaten die samen voor een perfect gestroomlijnde design keuken zorgen.

AEG Mastery Range apparatuur

The Mastery Range omvat o.a. de ComfortLift vaatwasser met liftfunctie, de TwinTech® koelkast met CustomFlex™ opbergsysteem, de SenseCook-oven, afzuigkappen met Hob2Hood functie, de ProSource kokendwaterkraan en de ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Het Design van de range is speciaal ontworpen om een gestroomlijnd geheel te creëren. Hierbij is veel zwart glas gebruikt waardoor het een mooi strak geheel vormt in de moderne keuken van nu.

AEG Mastery Range koelkasten nergens voordeliger

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de koelkasten uit de AEG Mastery Range door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve, nieuwe keukenapparatuur voor een perfect gestroomlijnde design keuken dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.

Laagste prijs garantie

Meer Mastery Range apparatuur

Naast TwinTech® koelkasten met CustomFlex™ opbergsysteem omvat de Mastery Range van AEG ook nog de volgende keukenapparatuur.