AEG The Mastery Range logo

Kokendwaterkraan uit de AEG Mastery Range

De ProSource kokendwaterkraan uit de Mastery Range van AEG voegt een vleugje stijl en gemak toe aan uw keuken. Met deze chromen of roestvrij stalen kranen heeft u naast warm en koud water ook direct kokend water tot je beschikking. U hebt dus geen waterketel of -koker meer nodig. Uiteraard sluit deze moderne kokendwaterkraan naadloos aan bij de andere apparaten van de AEG Mastery Range.

Meer informatie


Mastery Range kokendwaterkranen

Het aanbod van ProSource kokendwaterkranen uit de Mastery Range van AEG wordt binnenkort toegevoegd.

Onmiddellijk koud, warm of kokend water

Een warme drank klaarmaken, pasta koken, groenten wassen of een zuigfles steriliseren… Met de ProSource-kraan van AEG, winnaar van de Red Dot Award, bespaart u altijd tijd, water en energie. En dat alles in strakke en moderne look. De kraan heeft haar eigen verwarmingseenheid en een reservoir van 4 of 8 liter voor koud, warm of kokend water. U hoeft niet langer te wachten tot het water kookt of water te verspillen terwijl u wacht tot het warme water uit de boiler de kraan bereikt.

Sfeerbeeld prosource kokendwaterkraan

Bekroond ontwerp

De geïntegreerde, plaatsbesparende oplossing zorgt voor een minder rommelige keuken en heeft een Red Dot Award 2015 gewonnen voor het beste design in zijn categorie. De kraan is verkrijgbaar in twee afwerkingen (chroom en roestvrij staal) en twee vormen. De afneembare ring aan de basis van de tuit bestaat in vier kleuren voor een look op maat.
ProSource is een hoogwaardige wateroplossing die verschillende functies integreert en uw keuken een gestroomlijnde, eenvoudige look geeft. De ProSource-kokendwaterkraan van AEG maakt onderdeel uit van de nieuwe Mastery range van AEG.

Video ProSource kokendwaterkraan

Met de AEG ProSource kokendwaterkraan uit AEG’s Mastery Range bespaart u ruimte op het keukenblad. De ProSource kokendwaterkraan is een moderne versie van de traditionele keukenkraan, die direct voor kokend water zorgt, 24 uur per dag.

Geavanceerde filtering en veiligheid

De ProSource-kraan heeft een geavanceerde filtersysteem met geïntegreerde koolstoffilter. Stoffen die de smaak en geur beïnvloeden voordat het water wordt opgewarmd worden hierdoor verwijdert. Kalkaanslag in de boiler wordt door de filter voorkomen en ze is makkelijk te vervangen (ongeveer elk jaar, naargelang het gebruik).
Door een kinderslot is de kraan ook veilig. Als u het kinderslot induwt en aan de knop draait, stroomt er kokend water uit de kraan. Laat u de knop weer los, dan stopt het water onmiddellijk. Het kokend water stroomt ook door een aparte beluchter, zodat de tuit niet heet wordt.

Kokend water voor thee
Snel pasta koken
Direct kokend water uit de kraan
Red dot-award winnende kokendwaterkraan

Over de Mastery Range

De Mastery Range van AEG is een reeks innovatieve, nieuwe keukenapparaten die samen voor een perfect gestroomlijnde design keuken zorgen.

AEG Mastery Range apparatuur

The Mastery Range omvat o.a. de ComfortLift vaatwasser met liftfunctie, de TwinTech® koelkast met CustomFlex™ opbergsysteem, de SenseCook-oven, afzuigkappen met Hob2Hood functie, de ProSource kokendwaterkraan en de ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Het Design van de range is speciaal ontworpen om een gestroomlijnd geheel te creëren. Hierbij is veel zwart glas gebruikt waardoor het een mooi strak geheel vormt in de moderne keuken van nu.

AEG ProSource-kokendwaterkraan nergens voordeliger

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de ProSource-kokendwaterkraan uit de AEG Mastery Range door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve, 3-in-1 kraan en andere apparatuur uit deze serie dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.

Laagste prijs garantie

Meer Mastery Range apparatuur

Naast ProSource kokendwaterkranen omvat de Mastery Range van AEG ook nog de volgende keukenapparatuur.