Afspraak op afstand inplannen (via Helpdesk)

Een fysiek bezoek aan één van onze showrooms is momenteel niet mogelijk. Daarom hebben wij onze service uitgebreid. Hierdoor kunnen wij uw droomkeuken nu ook samen online ontwerpen. Tijdens een “Afspraak op afstand” profiteert u van expertadvies live vanuit de winkel, met het comfort van thuis. Afhankelijk van uw voorkeur gaan wij telefonisch of met behulp van videobellen in gesprek over uw wensen voor een nieuwe keuken. Stel al uw keukenvragen aan onze ervaren keukenadviseurs: zo denken zij o.a. mee over de optimale indeling van uw keukenruimte en geven zij adviezen op het gebied van stijl en materiaal.

Eenvoudig een afspraak op afstand plannen

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak op afstand plannen. Zo profiteert u vrijblijvend van online keukenadvies, een heldere offerte en super scherpe prijzen. En dat allemaal gewoon thuis op de bank.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Tijd ingeven in 24 uurs formaat bv: 13:45
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BTW korting op de keukenprijzen van 2020

Keuken offerte vergelijken

Heeft u al een keuken offerte van een andere keukenwinkel? Upload dan uw bestaande offerte. Deze offerte zullen wij dan geheel vrijblijvend voor u controleren en u laten zien dat wij dezelfde keuken voordeliger kunnen aanbieden.

Doe de keuken offerte check