• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige

ATAG Fusion Volcano wokbrander

ATAG logo We love to CookATAG heeft met de Fusion Volcano wokbrander het vuur opnieuw uitgevonden.
Wanneer we in een wokrestaurant staan te wachten op de kok die ons eten bereidt, kijken we vaak maar naar één ding; de kok die met behoorlijke vlammen ons eten in no time op ons bord presenteert. Deze belevenis en ongekende smaaksensatie kunnen we met de Fusion Volcano wokbrander van ATAG nu ook thuis beleven. Wie écht wilt wokken heeft namelijk hoge temperaturen nodig. Bij een hoge temperatuur blijven alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard. ATAG heeft speciaal hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.

ATAG wokbrander kenmerken

Vaatwasser indeling: Kenmerk 1Vlammenpoortjes
De vlammenpoortjes zijn onder een hoek in de kegel geboord. Juist dat maakt de vlam krachtig, heet, kernachtig en mooi laag.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 2Wokken én sudderen
De Fusion Vulcano wokbrander geeft een zeer krachtige vlam, waarop u uw wok kunt gebruiken zoals het hoort. Tegelijk is deze brander zó verfijnd dat ook de zachtste sudderstand perfect is.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 3Messing kegel
De kegel – de volcano – is uitgevoerd in messing, een traditioneel metaal. Messing is uitstekend bestand tegen hitte. Bovendien geeft het de brander die onderscheidende, professionele look.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 4Wokring
Dankzij de wokring is een wokpan met bolle bodem steviger te plaatsen. Zo kunt u de wokpan vrij ronddraaien en koken als een professional.

De kracht van de vlam

Wokken is hot! Maar het gevoel van het échte wokken naar jouw eigen keuken brengen was de grote truc. ATAG is hiervoor op zoek gegaan naar de kracht van de vlam, de ‘power’ waar de profs mee werken. Die kracht zit ‘m vooral in een goede, hete kern. Deze kennis heeft ATAG gebruikt voor de ontwikkeling van een uniek product: de Fusion Volcano wokbrander. Voor jou het startpunt om eindelijk echt te wokken.

De vlammenpoortjes in de binnenring zijn zo gepositioneerd dat de vlam krachtig, heet, kernachtig én mooi laag blijft.

Een kolkende kern
De vlammenpoortjes in de binnenring zijn zo gepositioneerd dat de vlam krachtig, heet, kernachtig én mooi laag blijft. Kortom, de vlam blijft waar die hoort, centraal op de onderzijde van de pan. “Bij de oude generatie meerkrings-wokbranders is het probleem dat de buitenring eigenlijk warmer wordt dan de kern. Het vuur lekt dan als het ware naar buiten”, aldus Vincent Hofstee, productmanager bij ATAG.

De Fusion Volcano genereert met minder energieverbruik méér hitte

Minder verbruik, meer hitte
Doordat de vlam centraal op de onderkant van de pan gericht blijft, genereert de Fusion Volcano met minder energieverbruik méér hitte, voor een optimale wokbeleving. Dit is uniek in de huidige markt: ook vanuit duurzaamheid en Nederlandse creatief vermogen is dit een fantastisch en onderscheidend product.

De binnenvlam heeft ook nog een extra lage sudderstand

Switchen naar sudderen
De Fusion Volcano heeft nog twee functies die deze wokbrander zeer veelzijdig maken: u kunt vanuit de binnenvlam schakelen naar een buitenvlam die bijzonder geschikt is voor grote pannen met een platte bodem. De buitenvlam heeft een vermogen van 6.0 kW, de binnenvlam heeft ook nog een extra lage sudderstand van slechts 0.2 kW, voor bijvoorbeeld het smelten van chocolade.

Kookplaten met Fusion Volcano wokbrander

Natuurlijk is de Fusion Volcano wokbrander onderdeel van een groter geheel. Onderdeel van oogstrelende kookplaten. Een samenspel van hoogwaardig RVS of keramisch glas en massief metalen draaiknoppen of intuïtieve slide control. Kortom, deze kookplaten bieden de ultieme kookbeleving. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de ATAG kookplaten waarvan er een aantal zijn uitgerust met dit verbluffende staaltje woktechniek.

Kookplaat met de ATAG Fusion Volcano wokbrander

Video Fusion Volcano wokbrander

Bekijk hier de unieke kenmerken van de Fusion Volcano wokbrander van ATAG. De Fusion Volcano wokbrander is bedoeld voor het echte wokken. De wokbrander heeft een krachtige buitenvlam voor pannen met een grote diameter. Ook heeft het een zeer lage sudderstand voor delicate bereidingen. Bekijk tevens de unieke kenmerken van de MAGNA gaskookplaat met wokbrander krijg je geconcentreerde, krachtige vlammen en kun je wokken zoals het echt hoort. Ook heeft deze gaskookplaat een digitale timer zodat je jouw aandacht aan iets anders kunt besteden.

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over een ATAG kookplaat met Fusion Volcano wokbrander meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend