Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG garantie

ATAG staat voor pure kwaliteit waar een uitstekende garantie bij hoort.
Op basis van hun passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professionele keuken vertalen zij hun kookapparatuur naar de wensen van enthousiaste thuiskoks. Keukenapparaten met een intuïtief ontwerp die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen. Keukenapparatuur van ATAG maakt van je keuken een blikvanger in huis. Pure kwaliteit, dat is waar ze voor staan. Daarvoor zetten ze al hun kennis en innovatiekracht in, en gebruiken ze de hoogwaardigste materialen. Uiteraard is deze hoogwaardige apparatuur ook voorzien van een uitstekende garantie. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie.

De G8 Garantie

Met de G8 Garantie ben je verzekerd van maar liefst 8 jaar garantie! Als je gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier ATAG-apparaten koopt, dan ontvang je naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra  garantie! Deze verlengde garantie is inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten.

De enige voorwaarde om in aanmerking te komen voor de acht jaar garantie is dat je jou aankopen binnen 30 dagen registreert op www.atag.nl of via (0900) 555 00 01.

Profiteer van de unieke ATAG garantieregeling van 8 jaar garantie!

Vijf jaar garantie

Koopt je drie of minder apparaten van ATAG? Dan krijg je maar liefst vijf jaar garantie. Naast de twee jaar volledige basisgarantie, ontvang je van ATAG altijd drie jaar extra garantie. Hierbij neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar eigen rekening. Je betaalt alleen de voorrijkosten. Registreer daarom altijd jouw aangekochte keukenapparatuur via de hierboven vermelde button.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend terecht bij één van de verkoopadviseurs in één van onze keukenwinkels. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kookapparaten.

Bij ATAG heb je minimaal 5 garantie op je aangekochte kookapparatuur

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de garantie van ATAG meer weten over keukenapparaten kies dan hieronder de gewenste productgroep.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: