• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

ATAG keramische kookplaten

ATAG logo We love to CookDe thuiskok die wil profiteren van de voordelen van elektrisch koken, vindt bij ATAG een complete lijn keramische kookplaten. Deze bieden vele slimme functies én de vertrouwde kwaliteit die je van ATAG mag verwachten. De kookplaten zijn geschikt voor een grote groep kookliefhebbers die waarde hecht aan veilig koken zonder poespas in een makkelijk schoon te houden omgeving.

De ATAG kookplaten van kras- en slijtvast keramisch glas hebben verschillende afmetingen en vermogens. Er is dus altijd wel een kookplaat die perfect in jouw keuken past. Met een handige indeling van kookzones en een duidelijke tweekleurige bedrukking die precies de kookzones en de afmetingen voor de pannen aangeeft.

De keramische kookplaten van ATAG doen iets met je keuken. Net zoals bij de andere kookapparatuur weerspiegelt de doordachte vormgeving, herkenbare stijl en de duidelijke liefde voor het product zich in hun keramische kookplaten. Dit type kookplaat is voorzien van een glazen plaat die met behulp van infraroodstraling wordt verwarmd.

Cooklight elementen

In de keuken gaat het er soms hectisch aan toe en moet het vaak snel gaan. Dankzij de Cooklight elementen kun je nu sneller, nauwkeuriger en zuiniger keramisch koken. Na het koken krijg je ook een waarschuwing als de kookplaat nog te heet is om aan te raken of schoon te maken. ATAG biedt elke kok een keramische kookplaat naar zijn smaak. Zo zijn er uitbreidbare zones en speciale ovale zones voor de kok die graag wekelijks vis op het menu zet.

Enkele keramische kookplaten zijn voorzien van een braad-/viszoneBraad-/viszone
Enkele keramische kookplaten zijn voorzien van een braad-/viszone. Koppel eenvoudig twee zones aan elkaar en creëer ruimte voor bijvoorbeeld een ovale vispan.

KinderslotKinderslot
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van elke kookzone. Met één druk op de toets blokkeert u alle functies.

Video AEG keramische kookplaat

Liever een ander kookplaat type?

Gaat jou voorkeur niet uit naar een “keramische kookplaat”? Kies dan hieronder het type kookplaat waar jouw voorkeur wel naar uit gaat. 

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over ATAG keramische kookplaten meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.