• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige

ATAG puzzelo kookplaten

ATAG logo We love to CookWil je graag een keuze hebben? Dan bieden de ATAG Puzzelo kookplaten de gewenste flexibiliteit om kooktechnieken te combineren. Zo kun je grillen, frituren en wokken. Daarnaast kun je de Puzzelo’s combineren met bredere kookplaten met dezelfde dieptemaat voor gas of inductie. De puzzelo kookplaten zijn uitgevoerd in het design van de MAGNA-lijn met massief metalen regelknoppen, strakke lijnen en een gedetailleerde afwerking. Mix and match de ATAG Puzzelo’s.

Video AEG puzzelo kookplaten

Functies ATAG puzello kookplaten

Koken op een Puzzelo’s van ATAG biedt ongekende mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal functies van de verschillende Puzzelo kookplaten voor je op opgesomd. De beschikbare functies zijn afhankelijk van het type puzzelo kookplaat dat je kiest.

A+ brandersA+ branders
De ATAG puzzelo gaskookplaat is voorzien van A+ branders voor de beste culinaire prestaties. Hiermee kun jij als thuiskok energiezuinig en veilig koken. De nauwkeurig regelbare vlam heeft een groot bereik Dewaarmee je zowel rustig kunt verwarmen als fel verhitten. Op een A+ brander bereikt een liter water het kookpunt twee minuten eerder dan op een gewone brander. De compacte brander die de vlam onder het oppervlak van de pan houdt zorgt voor energiezuinige en tegelijkertijd maximale kookprestaties.

Fusion Volcano wokbranderFusion Volcano wokbrander
De Puzzelo gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander is een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam om een pan met een bolle bodem zonder warmteverlies te kunnen verhitten. Met de Fusion Volcano wokbrander ervaar je de culinaire mogelijkheden van de authentieke wokvlam. Daarmee kun je eenvoudig en snel een gezond gerecht van verse ingrediënten bereiden met de perfecte beet, kleur en smaak. De aparte buitenvlam is apart in te schakelen, zodat je ook met jouw grote braadpannen met vlakke bodem aan de slag kunt.

Bridge InductionBridge Induction
Voor thuiskoks die het zo nu en dan groots willen aanpakken, heeft ATAG inductiekookplaten met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden. Met een druk op de knop ontstaat er aaneengeschakeld één royale kookzone van 22 bij 40 cm. Zo heb je alle ruimte voor bijvoorbeeld een langwerpige pan om een visgerecht te bereiden. De geschakelde kookzone is ook uitermate geschikt om te grillen op een Teppan Yaki bakplaat. Uiteraard kunnen de krachtige kookzones ook apart van elkaar gebruikt worden. De kookzones zijn met een duidelijke lijn of rasterpatroon aangegeven. Binnen dit grote vlak kunnen de pannen flexibel op elke plek geplaatst worden.

Automatische panherkenningAutomatische panherkenning
Vrijwel alle inductiekookplaten zijn voorzien van automatische panherkenning. Als een pan op een kookzone wordt gezet, licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standby stand gezet. Nu hoef je alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Hiermee is de kookplaat nog intuïtiever; het is altijd meteen duidelijk welke bedieningsunit bij welke kookzone hoort en de kookzone hoeft niet apart ingeschakeld te worden.

Sudderen en warmhoudenSudderen en warmhouden
Je suddert en houdt warm met de temperatuurgestuurde automatische sudder- en warmhoudfuncties. Deze functies zorgen voor de meest constante en ideale temperatuur die nodig is voor het échte sudderen (tussen 90 – 100 ˚C) en warmhouden (+/- 70 ˚C) van jou gerecht.

Digitale timersDigitale timers
Tijd en timing zijn van groot belang voor culinaire hoogstandjes. De inductiekookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden.

PauzetoetsPauzetoets
Alle inductiekookplaten van ATAG met Touch Control en Iris Slide Control zijn voorzien van een pauzetoets. Als bijvoorbeeld de deurbel gaat, kun je snel reageren. Eén druk op de pauzetoets en de zone schakelt standaard naar een zeer laag vermogen (stand twee).

KinderslotKinderslot
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van elke kookzone. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies.

Grillplaat Japanse stijl

Liefhebbers weten al lang dat Japans koken niet alleen lekker is maar ook en gezond. Met de ATAG grillplaat bereid je gerechten rechtstreeks op een verwarmde bakplaat. Je gebruikt hierdoor bijna geen olie of boter. Heerlijk voor vlees, vis, verse groenten, maar ook voor ei en pannenkoeken. De grillplaat van ATAG heeft twee aparte hittezones. Om snel aan te braden of langzaam te smoren. Het opvangbakje voor overtollige resten kan gemakkelijk worden schoongemaakt in de vaatwasser.

ATAG Puzzelo kookplaat Teppan-Yaki

Liever een ander kookplaat type?

Gaat jou voorkeur niet uit naar een “puzzelo kookplaat”? Kies dan hieronder het type kookplaat waar jouw voorkeur wel naar uit gaat. 

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over ATAG Puzzelo kookplaten meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend