Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG MAGNA-lijn

De MAGMA-lijn van ATAGGroots genieten in de keuken met de MAGMA-lijn van ATAG.
MAGNA staat voor grootsheid. De MAGNA-lijn van ATAG blinkt dan ook uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Deze lijn bestaat naast kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-art ontwerpen. De vele nationale en internationale designprijzen die ATAG voor de MAGNA-lijn heeft mogen ontvangen zijn wat dat betreft een mooie bevestiging.

ATAG MAGMA-lijn kookapparatuur
Gepassioneerde thuiskok met MAGMA-apparatuur

MAGNA-lijn kookapparatuur

De gepassioneerde thuiskok heeft smaak. En prikkelt graag alle zintuigen – om te ruiken en te proeven, maar ook om te kijken en te voelen. De verfijnde MAGNA designlijn van ATAG prikkelt de zintuigen en staat garant voor oog- en tongstrelende sensaties. Voor de smaakvolle MAGNA-lijn kookapparatuur zijn uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen toegepast. Slijtvast roestvrijstaal en vitro-keramisch glas – met veel aandacht voor de afwerking, elegante strakke lijnen en een verfijnde detaillering. Een nieuwe balans tussen ambachtelijkheid en industriële vormgeving. Met innovaties in de toepassing van materialen is een duurzaam compromisloos ontwerp gerealiseerd. Een blikvanger in de keuken.

MAGMA-keukenapparatuur voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de huishoud en keukenapparaten van ATAG uit de MAGMA-lijn door ons groot wordt ingekocht profiteert jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve, nieuwe kookapparatuur voor een perfect gestroomlijnde design keuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop je MAGMA-apparatuur voor de laagste prijs!

Perfectie over de volle breedte

Met de introductie van de nieuwe MAGNA-lijn, met nu behalve kookplaten ook een serie (combi-stoom) ovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen zet ATAG nu de perfectie van MAGNA door over de volle breedte van het assortiment. De MAGNA perfectie is ook te zien aan het consequente materiaalgebruik. Hierdoor passen de verschillende productgroepen uit de MAGNA-lijn schitterend bij elkaar. Men kan een erfecte set creëren, die echt wat toevoegt aan een luxe keuken. Het geheel is meer dan de som der delen. ATAG heeft alle knowhow en ervaringen uit de wereld van de thuiskoks samengebracht bij de ontwikkeling van elk individueel apparaat uit de MAGNA-lijn. De nieuwste inzichten en technologie, geënt op het gebruik van de thuiskok. Dit betekent slimme keuzes.

Kookplaat uit de MAGNA-lijn

Video’s van de MAGNA lijn

Ontdek hier de unieke kenmerken van de MAGNA lijn van ATAG. Ervaar optimaal kookplezier in uw compleet afgestemde keuken.

Bekijk hier de unieke kenmerken van de MAGNA Combi-stoomoven van ATAG. Met deze combi-stoomoven kunt u bakken, braden, grillen stomen en combi-stomen. U kunt stomen voor een smakelijke bereiding, opwarming en ontdooien. Met stomen behoudt u de smaak, kleur, structuur en voedingsstoffen.

Bekijk hier de unieke kenmerken van de Fusion Volcano wokbrander van ATAG. De Fusion Volcano wokbrander is bedoeld voor het echte wokken. De Fusion Volcano wokbrander heeft een krachtige buitenvlam voor pannen met een grote diameter. Ook heeft het een zeer lage sudderstand voor delicate bereidingen.

Bekijk hier de unieke kenmerken van de warmhoudlade van ATAG. Deze warmhoudlade kunt u combineren met MAGNA-ovens en is te gebruiken voor het verwarmen van borden, koffiekopjes en gerechten.

Ontdek hier de unieke kenmerken van de MAGNA lijn van ATAG. Ervaar optimaal kookplezier in uw compleet afgestemde keuken.

Bekijk hier de unieke kenmerken van de MAGNA multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron van ATAG. Deze multifunctionele oven met ruime binnenoven en compacte inbouwafmetingen geeft perfecte bakresultaten.

Bekijk hier de unieke kenmerken van de MAGNA Combi-stoomoven van ATAG. Met deze combi-stoomoven kunt u bakken, braden, grillen stomen en combi-stomen. Deze oven heeft intuïtieve bediening met TFT touchscreen.

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de MAGNA-lijn van ATAG meer weten over keukenapparaten kies dan hieronder de gewenste productgroep.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: