Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG magnetrons en combi-magnetrons

De magnetrons, combi-magnetrons en ovens met geïntegreerde magnetron van ATAG staat voor pure kwaliteit.
Snel iets opwarmen of voor je ontbijt een broodje ontdooien? Met een ATAG magnetron is dit binnen een paar minuten gebeurt. Naast het ontdooien is de magnetron ook geschikt voor het snel opwarmen of bereiden van gerechten. Je kunt dan als je een keer geen zin hebt om te koken in 1 tot 2 minuten een maaltijd opwarmen. Een magnetron is hierdoor een zeer praktische toevoeging voor iedere keuken.
Wil je naast opwarmen en ontdooien ook een pizza of ovenschotel in je magnetron kunnen bakken? Kies dan een combi-magnetron of oven met geïntegreerde magnetron van ATAG.

Het verschil tussen een combi-magnetron en oven met geïntegreerde magnetron

Ben je op zoek naar een magnetron met oven functie? Een inbouw combi-magnetron is dan wellicht een betaalbare optie. Bij een combimagnetron beschik je over een volwaardige magnetron, terwijl je voor de oven functie de beschikking hebt over een hetelucht fan. In combinatie met het draaiplateau is deze fan o.a. geschikt voor het bereiden van pizza’s en ovenschotels. Ben je echter op zoek naar een apparaat waar je ook mee kunt bakken en braden, kies dan voor een oven met geïntegreerde magnetron.

Welk inbouwapparaat van ATAG kies jij?

Een inbouw combi-magnetron beschikt op de bodem over een draaiplateau. Hiermee wordt het gerecht rondom de magnetron bron gedraaid. Dit resulteert in een gelijkmatige opwarming van je gerecht. Nadeel van dit systeem is echter dat een onderwarmte bron in de bodem ontbreekt. Een combi-magnetron gebruikt voor de oven functie dus alleen een eenvoudige hetelucht fan. Dit in tegenstelling tot een oven met een geïntegreerde magnetron die is uitgevoerd met een volwaardige oven. Bij een oven met magnetron heb je de beschikking over een onderwarmte verwarmingselement. Hiermee kun je echt bakken, maar kun bijvoorbeeld ook een pizza goed bereiden. Een oven met magnetron beschikt over inschuifbare bakplaten en roosters welke op meerdere niveaus (vaak 3) geplaatst kunnen worden. Hierdoor is het ook mogelijk om in een oven met magnetron een brede ovenschaal te plaatsen.

Combineren met andere apparatuur

In jouw keuken is het mogelijk om diverse apparaten met elkaar te combineren. Veel inbouw magnetrons, combimagnetron en ovens geïntegreerde magnetron van ATAG bieden deze mogelijkheid. Binnen dezelfde lijn van één merk is een panorama opstelling (meerdere apparaten naast elkaar) of een opstelling boven elkaar mogelijk. Binnen dezelfde lijn (MAGNA, Matrix, en Grafiet) van het merk ATAG is een panorama opstelling (meerdere apparaten naast elkaar) of een opstelling boven elkaar mogelijk. Zodoende kunt u een mooi rijtje van bijvoorbeeld een inbouw combi-magnetron, koffiemachine en combi-stoomoven met elkaar combineren.

ATAG panorama opstelling
ATAG Grafiet magnetron en oven
Met de MAGNA-ovens haalt men het ultieme gereedschap in huis, met de beste bak-, grillen stoomprestaties, in een schitterend design

Over ATAG

Bij ATAG draait het om kookplezier. De ene dag bereidt je een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie jouw gasten iets bijzonders voor te schotelen. De hoogwaardige kookapparatuur van ATAG helpt je hierbij. Het voor oorsprong Nederlandse merk ATAG heeft zich inmiddels bovenin de markt gepositioneerd. De Atag inbouw magnetron, combimagnetron en ovens met geïntegreerde magnetron bieden een kenmerkend design welke – gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen – een aanwinst zijn voor iedere keuken. Met een Atag kookapparatuur heb je daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Bovendien ontvang je bij aankoop van een Atag inbouwapparaat na registratie 5 jaar fabrieksgarantie. Daarmee wordt de kwaliteit van Atag duidelijk onderstreept…

ATAG Experience Center

ATAG (Combi-)magentrons voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de keukenapparatuur zeer groot inkopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de magnetrons, combi-magnetrons en ovens met geïntegreerde magnetron door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze kookapparatuur van ATAG dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop je ATAG (Combi-)magnetron dus voor de laagste prijs!

Voordelen ATAG inbouw magnetrons

Van ATAG kun je verwachten dat de inbouw magnetron van allerhande mooie functies is voorzien. Om te beginnen met de Quick Start functie. Deze schakelt de magnetron direct in op een door jou vooraf ingesteld tijdstip. Het handige is daarnaast dat Quick Start ervoor zorgt dat de magnetron direct op het maximale vermogen wordt ingesteld. Bovendien zijn alle inbouwmodellen van ATAG avoorzien van een elektronische timer. Hiermee weet je gemakkelijk en snel hoever jouw programma is. Het einde van de kooktijd wordt door het apparaat aangegeven middels een duidelijk signaal. Je weet zo precies wanneer je het eten kunt serveren. Alle functies en de tijd worden in een LED-display weergegeven. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg overzichtelijk.

Dankzij het Aqua Clean schoonmaaksysteem geniet je altijd van een schone inbouwmagnetron. De binnenruimte van de magnetron is bovendien geëmailleerd en in de meeste modellen van ATAG zitten gladde ovenwanden. Om het veiliger te maken voor jou en je kinderen, zijn de inbouwmodellen tevens voorzien van een handig Kinderslot. En wat dacht je van de maar liefst 20 unieke kookprogramma’s. Zo kun je elke maaltijd bereiden op de manier die het beste is voor het eten. ATAG heeft zowel mooie grafieten als RVS-modellen op de markt gebracht. Aan jou de keuze!

Hieronder vind je nogmaals de belangrijkste voordelen van ATAG:

Quick-startQuick-start

Snel aan de slag met Quick-start; met één druk op de knop wordt de magnetron gestart op een maximaal vermogen gedurende een halve minuut. Met nog een druk op de knop is de tijdsduur te verlengen.

Magnetron met LED displayLED-display
Bij de ATAG magnetrons worden de functies en tijd in een LED-display weergegeven. De display is hierdoor heel overzichtelijk en ziet bovendien erg mooi uit.

Aqua-cleanAqua clean
Na het koken is het fijn als de oven weer in een handomdraai schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua clean programma. Het overtollige vocht is eenvoudig met een doekje te verwijderen.

KinderslotKinderslot
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van de magnetron. Wel zo handig voor als er een hete ovenschaal in de magnetron staat en er kinderen rond lopen.

Automatische programma'sAutomatische programma’s
Naast alle mogelijke handmatige instellingen, zijn er voor een aantal populaire gerechten automatische programma’s gedefinieerd. Kies eenvoudig het gewenste programma uit het menu en de magnetron stelt alles zelf in.

Digitale timersElectronische timer
De inductiekookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timer om de ontdooi- of opwarmtijd te programmeren of de verstreken tijd af te lezen. Als de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de magentron automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker worden gebruik.

Aandachtspunten aankoop ATAG combi-magnetron

Bij de aankoop van een inbouw combi-magnetron of oven met geïntegreerde magnetron is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Hoeveel ruimte je in de inbouw combi-magnetron hebt bepaalt hoeveel je tegelijk kunt ontdooien, opwarmen of bakken. De ruimte is bepalend voor de grote van de schalen welke je in de combi kunt plaatsen. Daarnaast is het vermogen van de magnetron, dat zorgt voor snelheid in gebruik, van groot belang. Als laatste punt vereist ook de bediening en de bedieningsmogelijkheden enige aandacht.

Wil je een combi-magnetron of oven met geïntegreerde magnetron die volledig aansluit bij jouw kookgedrag? Kom dan gerust lang in één van onze winkels voor vrijblijvend advies. Onze deskundige adviseurs helpen je dan bij het vinden van het perfecte apparaat binnen jouw budget. Je kunt bij ons altijd vertrouwen op onze prima service en op een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Aandachtspunten aankoop ATAG combi-magnetron

Voordelen ATAG inbouw combimagnetrons

De inbouw combi-magnetrons van ATAG zijn voorzien van diverse handige functies. Deze functies maken jouw werk als thuiskok een stuk eenvoudiger. Denk hierbij aan automatische kook- en ontdooiprogramma’s. Heb je een product dat ontdooid moet worden, dan weet de combimagnetron hier wel raad mee. Zo kun je de bevroren vleeswaren uit je vriezer in no-time ontdooien! Dankzij een handige Memory-functie is de machines in staat om jouw drie favoriete bereidingsprogramma’s op te slaan, zodat je deze programma’s niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. Deze functie is in de meeste combi-magnetrons en ovens met geïntegreerde magnetron van ATAG geïmplementeerd. Voor de veiligheid van je kinderen beschikken de meeste inbouw-combimagnetrons van ATAG over een Kinderslot. Gevaarlijke situaties met spelende kinderen kunnen zo voorkomen worden. Nog een voordeel is Quick Start, waarbij je jouw programma direct op een maximale vermogen kunt inschakelen op een vooraf ingestelde tijd.

Hieronder zijn de voordelen van ATAG nogmaals op overzichtelijke wijze onder elkaar geplaatst. De functies waarover de combi-magnetron beschikt verschillen van apparaat tot apparaat.

XL oveninhoudXL-oveninhoud
Een ruime oveninhoud biedt vele culinaire mogelijkheden: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. ATAG creëert maximale ruimte in toch compacte inbouwafmetingen.

Volledig telescopische geleidingVolledig telescopische geleiding
Een groot aantal ovens is voorzien van een volledig telescopische geleiding. De gerechten zijn hierdoor met gemak uit de oven te schuiven, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch.

Automatische programma'sAutomatische programma’s
Naast alle mogelijke handmatige instellingen, zijn er voor een aantal populaire gerechten automatische programma’s gedefinieerd. Kies eenvoudig het gewenste programma uit het menu en de oven stelt alles zelf in. De display toont je de ovenfunctie, temperatuur en tijd.

Memory functieMemory functie
Als thuiskok heb je gerechten die vragen om de perfecte timing. Met de memory functie kun je jouw favoriete bereidingen opslaan en zelfs een eigen naam geven (papa’s pizza).

Aqua-cleanAqua clean
Na het koken is het fijn als de oven weer in een handomdraai schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua clean programma. Het overtollige vocht is eenvoudig met een doekje te verwijderen.

CulisensorCulisensor
Een echte thuiskok zorgt voor de perfecte garing van zijn vlees of vis, oftewel de cuisson. Realiseer de perfecte cuisson van vleesgerechten met de Culisensor. Met deze elektronische thermometer wordt de kerntemperatuur gemeten. Als de gewenste temperatuur bereikt is, is de perfecte cuisson een feit en schakelt de culisensor de oven automatisch uit.

Quick-startQuick-start

Snel aan de slag met Quick-start; met één druk op de knop wordt de magnetron gestart op een maximaal vermogen gedurende een halve minuut. Met nog een druk op de knop is de tijdsduur te verlengen.

KinderslotKinderslot
Voor de veiligheid van je kinderen zijn de meeste inbouw combimagnetrons van ATAG voorzien van een Kinderslot. Als ze de magnetron per ongeluk openen wanneer deze een gerecht bereidt, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Met het Kinderslot wordt dit voorkomen.

Soft-closeSoft-close
De deur heeft soft-close en -opening*. Dit betekent dat de deur zachtjes dichtgaat (vanaf 20 graden wordt de deur dichtgetrokken) en ook bij het openen zachtjes naar beneden draait (vanaf 80 graden). Tussen 20 en 80 graden blijft de deur in de gekozen stand open staan.
* De MAGNA-oven met magnetron CX4574MN en de Matrix-ovens hebben alleen soft-close.

TFT touchscreenTFT touchscreen
User Interface met een TFT touchscreen. Hiervoor is een unieke bedienfilosofie ontwikkeld, gebaseerd op de noden en wensen van de thuiskok. Dit betekent dat de meest gebruikte functies meteen bereikbaar zijn en de overige functies eenvoudig via het menu te vinden zijn. Er is altijd een duidelijke status-feedback, zoals men in professionele restaurantkeukens gewend is: in één oogopslag is temperatuur en resttijd af te lezen.

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ATAG magnetron of combi-magnetron meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: