BORA logo

BORA Professional 2.0 – Het beste van het beste

Met het nieuwe BORA Professional 2.0 kookveld afzuigsysteem kies je voor het beste van het beste. De krachtige, extra diepe kookvelden zijn volledig naar wens samen te stellen. Samen met het hoogwaardige BORA Pro kookveldafzuigsysteem met geïntegreerde motor is compromisloze kwaliteit gegarandeerd.

Het discrete design van BORA professional 2.0 biedt perfecte functionaliteit voor de gebruiker. Denk hierbij aan een licht verhoogde afzuiging, een verbeterde look-and-feel en werking van de bedieningsknoppen en een eenvoudige gebruikersinterface. Door een ruim aanbod van kookplaten is dit professionele systeem volledig af te stemmen op jou kookgedrag. Het neusje van de zalm voor de echte keukenprofessionals onder ons.

BORA Professional 2.0 kookplaten en kookveldafzuiging

Het modulaire systeem van de BORA Professional 2.0 biedt een ruime keuze aan kookvelden. Van oppervlakte-inductie en gas tot het Tepan kookveld. Al deze kookvelden zijn vrij te combineren met het afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of nog meer kookvelden vormen geen enkel probleem.

BORA Professional PKAS

BORA Pro kookveldafzuigsysteem met geïntegreerde motor

BORA Professional PKFI11

BORA Pro oppervlakte-inductiekookveld van glaskeramiek met 2 koppelbare kookzones

BORA Professional PKI11

BORA Pro inductiekookveld van glaskeramiek met 2 kookzones

BORA Professional PKIW1

BORA Pro inductiewok van glaskeramiek

BORA Professional PKT11

BORA Pro Tepan kookveld met 2 kookzones

BORA Professional PKC32

BORA Pro HiLight-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 3 ringen/2 ringen

BORA Professional PKC3B

BORA Pro HiLight-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 3 ringen/braadslee

BORA Professional PKCH2

BORA Pro Hyper-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 1 ring/2 ringen

BORA Professional PKA

BORA Pro kookveldafzuiging

BORA Professional PKG11

BORA Pro gaskookveld van glaskeramiek met 2 kookzones

BORA Professional inductiekookplaat afzuiging

BORA Professional 2.0 inductiekookplaat afzuiging

BORA's kookveldafzuiging met 3 kookplaten

BORA’s professionele kookveldafzuiging met 3 kookplaten

De voordelen van BORA Professional 2.0

De nieuwe BORA Professional revolutionele 2.0 kookplaten en afzuiging zorgen voor maximale flexibiliteit voor de individuele keuken. Het krachtige afzuigsysteem zorgt ervoor dat kookgeuren en -dampen geen kans krijgen om op te stijgen en direct bij de pan worden opgezogen. Ontdek alle voordelen van de BORA Professional kookveldafzuiging!

De BORA kookveld afzuigsystemen

Het kookveld afzuigsysteem van BORA is een compleet systeem met garantie. De BORA systeemproducten toveren de productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen. Door de perfect op elkaar afgestemde onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en een 100% werkingsgarantie.

BORA Recirculatiesysteem

Luchtafvoersysteem

Bij een BORA luchtafvoersysteem worden de kookdampen rechtstreeks naar buiten geleid. Dit gebeurt via de motor, het kanaalsysteem BORA Ecotube en het muurrooster BORA 3box. Kookdampen en geurtjes worden zo volledig uit de kookzone verwijderd. Ale BORA systemen werken met intelligente stromingstechniek. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht uit het huis geleid en aldus energie bespaard. Dit in tegenstelling tot conventionele afzuigkappen die werken met grote transportvolumes, met warmteverlies als gevolg.

BORA Recirculatiesysteem

Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is de alternatieve oplossing voor de luchtafvoervariant. De kookdampen worden hierbij via de motor in het speciaal ontwikkelde recirculatiefilter ULB1, ULB3 of BAKFS (alleen Basic) geleid. De geuren van de keukenafvoerlucht worden in deze filter effectief geelimineerd. Op die manier zorgen ook de BORA recirculatiesystemen voor schone lucht in de keuken. Omdat bij recirculatiesystemen de warme lucht in het huis wordt gehouden, zijn deze ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

BORA Professional 2.0 Effect

Wat kost BORA Professional 2.0?

De Bora Professional 2.0 kookveldafzuiging is modulair opgebouwd. Hierdoor wordt de prijs van de BORA Professional 2.0 onder andere bepaald door de gekozen kookvelden. Daarnaast is het type afzuigsysteem voor de totaalprijs ook van belang. Je hebt hierbij de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem. De prijzen liggen daarom tussen de €5600 tot €8600. Neem daarom voor een vrijblijvende prijsberekening – van een op jouw kookwensen afgestemd afzuigsysteem en kookvelden – contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over BORA Professional 2.0!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over BORA kookplaten en afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

BORA Professional 2.0 voor de laagste prijs

BORA Professional 2.0 All Black

De perfecte mix van functionaliteit en een elegante, hippe look.

BORA’s Professional 2.0 All Black Edition staat voor functionele schoonheid, innovatieve efficiëntie, extra diepe afmetingen en de allerbeste prestaties, en combineert dit met een nieuwe, bijzonder verfijnde look. BORA Professional 2.0 All Black is nu verkrijgbaar als set: een kookveldafzuiging en twee oppervlakte-inductiekookvelden van glaskeramiek met telkens 2 kookzones. Er zijn bovendien ook bijpassende „All Black“-stopcontacten. Neem voor meer informatie contact ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Keuzehulp BORA kookplaat afzuiging

Keukenblok of kookeiland, familierecept of een sterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Naast de Professional 2.0 productlijn heeft BORA nog 4 innovatieve productlijnen, elk met meerdere producten. Vind je het lastig om te beslissen welke kookplaat afzuiging het beste bij jou past? Wij bieden je met onderstaande tabel ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van de Bemmel & Kroon showrooms. Hier kan je Bora’s kookplaten met afzuiging met eigen ogen ervaren en de mogelijkheden met een adviseur bespreken.

X Pure
Ontdek
Pure
Ontdek
Classic 2.0
Ontdek
Professional 2.0
Ontdek
SYSTEEMTYPE
Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzonesCompact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones × ×
Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookveldenModulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden × ×
SOORT KEUKEN
Standaard keukenblok met een diepte van 60 cmStandaard keukenblok met een diepte van 60 cm ×
Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cmExtra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm
Kookeiland met een diepte van min. 70 cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
WELK SOORT KOOKVELD
Inductie kookveldInductie
Straalelement kookveldStraalelement × ×
Gas kookveldGas × × ×
Teppanyaki kookveldTepan kookveld × ×
Wok kookveldWok
SOORT BEDIENING
Touchbediening op kookveld ×
BedieningsknopBedieningsknop × × ×

Garantie op BORA kookveld afzuigsystemen

Op alle BORA producten heb je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast biedt BORA op elk kookveldafzuigsysteem een GRATIS garantieverlenging naar 3 jaar aan. Noteer hiervoor de registratiecode die zich op een sticker op de kookveldafzuiging bevindt. Door deze op de website van BORA in te voeren is de garantieverlenging helemaal gratis! Deze garantieverlening kan op elk BORA afzuigysteem worden toegepast.

BORA Professional gaskookplaten met afzuiging
BORA's Professionele kookveldafzuiging
BORA Professional afzuigsysteem

Bora zelf ervaren? Kom langs in één van onze showroom

Zie jij het ook wel zitten om die grote afzuigkap boven je kookplaat te vervangen voor een nieuw Bora Classic 2.0 afzuigsysteem? In de showrooms van Bemmel & Kroon kan je het Basic systeem en de andere productlijnen van BORA zelf ervaren en de mogelijkheden bespreken. Deze afzuigsystemen zijn bovendien geluidsarm, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lawaaierige afzuigkappen.

Bora zelf beleven één van onze showroom van Bemmel & Kroon
Kom onze showroom keukens en het BORA systeem live bekijken