• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

ETNA Kranen

ETNA keukenapparatuur logo

Daarom kies je voor een ETNA kraan!
Voor ETNA kranen geldt eigenlijk precies hetzelfde als voor alle apparatuur van het oer-Hollandse merk: hoogstaande kwaliteit en fraai design voor een betaalbare prijs. ETNA heeft een kraan voor elke keukenstijl die dankzij de zwenkbare uitloop flexibel en makkelijk te gebruiken is. De kranen zijn voorzien van een kunststof uitloop die je niet ziet, maar die zorgt voor minder spetters, demping van het geluid en minder waterverbruik. Het aansluiten gaat heel eenvoudig, met een flexibele aansluitset.
Alle kranen zijn afgewerkt in stijlvol chroom en heel voordelig geprijsd.

Aanbod ETNA Kranen

De kraan van ETNA is leverbaar in de volgende drie varianten.

ETNA EKR500CR Mengkraan

ETNA EKR500CR

Mengkraan

 • eenhendel mengkraan met zwenkbare uitloop
 • anti-aanslag perlator
 • flexibele aansluitset
ETNA EKR700CR Mengkraan

ETNA EKR700CR

Mengkraan

 • eenhendel mengkraan met zwenkbare uitloop
 • anti-aanslag perlator
 • flexibele aansluitset
ETNA EKR705CR Mengkraan

ETNA EKR705CR

Mengkraan

 • eenhendel mengkraan met zwenkbare uitloop
 • anti-aanslag perlator
 • flexibele aansluitset

ETNA kraan voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de apparatuur van ETNA door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor een kraan van ETNA dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Koop je ETNA kraan voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle ETNA apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Vrijblijvend kranen advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ETNA apparatuur waaronder de kranen. Naast kranen van ETNA leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je de kranen, kokendwaterkranen, 3-in-1 kranen en Quookers eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een kraan kiest dat volledig aansluit bij jou wensen! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen ETNA keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van het oer-Hollands merk ETNA is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ETNA kraan meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.