• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Laagste prijs garantie
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

ETNA Solo magnetrons

ETNA keukenapparatuur logo

Welke Solo magnetron past bij jou?
Een solo magnetron heeft alleen een magnetronfunctie. Hiermee kun je snel etenswaren opwarmen zoals een kant-en-klaar maaltijd of beker melk. Sommige solo magnetrons hebben daarnaast ook nog een ontdooifunctie waarmee je bevroren producten kunt ontdooien. Wil je een complete maaltijd klaarmaken in de magnetron? Lees dan zorgvuldig de gebruiksaanwijzing. Niet alle etenswaren zijn tegelijkertijd gaar en niet alle materialen kunnen zomaar in de magnetron.

Vrijstaande magnetrons

Met een vrijstaande magnetron hoef je geen rekening te houden met een nis. Je kunt deze bijna overal plaatsen waar je wilt. Zo kun je hem bijvoorbeeld op de koelkast plaatsen. Let er wel op dat vrijstaande magnetrons genoeg ruimte moeten hebben om te ventileren.

ETNA ESM223RVS - Magnetron RVS (23 liter)

ETNA ESM223RVS

Magnetron RVS (23 liter)

 • inhoud 23 liter
 • 8 automatische kookprogramma’s
 • draaiplateau Ø 270 mm
ETNA SMV120WIT - Magnetron Wit (20 liter)

ETNA SMV120WIT

Magnetron Wit (20 liter)

 • draaiplateau Ø 245 mm
ETNA SMV320WIT - Magnetron Wit (20 liter)

ETNA SMV320WIT

Magnetron Wit (20 liter)

 • 8 automatische programma’s
 • draaiplateau Ø 245 mm
ETNA SMV320ZIL - Magnetron Zilver (20 liter)

ETNA SMV320ZIL

Magnetron Zilver (20 liter)

 • 8 automatische programma’s
 • draaiplateau Ø 245 mm
ETNA Retro lijn - Koelkasten en magnetrons met moderne technieken in een retro jasje

Retro magnetrons van ETNA

Deze retro magnetrons kunnen snel en eenvoudig gerechten ontdooien, opwarmen en bereiden. Dankzij de automatische programma’s hoef je met deze luxe magnetron van ETNA niet meer na te denken over de bereidingstijd en het vermogen. Gemak dient de mens! De ETNA Retron magnetron is leverbaar in de kleuren: nostalgisch beige, oud blauw, turquoise en antiek mat zwart.

Inbouw magnetrons

Omdat een inbouw magnetron netjes wordt ingebouwd vormt hij één geheel met de rest van je keuken. Bij het kopen van een inbouw magnetron is het belangrijk dat je de juiste nismaat kiest. Meet je nis nauwkeurig op en controleer in de specificaties op de productpagina of op de inbouwtekening of de nismaten overeen komen met de inbouwmagnetron die je wilt kopen.

ETNA SM125RVS - Solo inbouw magnetron (Nis 38 cm)

ETNA SM125RVS

Solo inbouw magnetron (Nis 38 cm)

 • 8 automatische programma’s
 • draaiplateau Ø 315 mm
ETNA SM822RVS - Solo inbouw magnetron (22 liter)

ETNA SM822RVS

Solo inbouw magnetron (22 liter)

 • inhoud 22 liter
 • 5 magnetronstanden
ETNA SM120RVS - Solo inbouw magnetron (Nis 38 cm)

ETNA SM120RVS

Solo inbouw magnetron (Nis 38 cm)

 • 8 automatische kookprogramma’s
 • draaiplateau Ø 245 mm
ETNA SM344RVS - Solo inbouw magnetron (Nis 45 cm)

ETNA SM344RVS

Solo inbouw magnetron (Nis 45 cm)

 • draaiplateau Ø 360 mm
 • inhoud 44 liter

Liever een combi-magnetron of oven?

Het verschil tussen een magnetron, combi-magnetron en oven zit hem in de manier van verwarmen. Een magnetron werkt met microgolven en een oven met boven- en onderwarmte of hetelucht. Voor het opwarmen van maaltijden heb je aan microgolven voldoende. Voor het bakken van een taart of ovenschotel heb je een heteluchtfunctie nodig.

ETNA solo magnetron voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de apparatuur van ETNA door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor een solo magnetron van ETNA dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Koop je ETNA solo magnetron voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle ETNA apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid complete keukens. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Vrijblijvend solo magnetron advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ETNA apparatuur waaronder de solo-magnetron. Naast solo-magnetrons van ETNA leveren wij ook magnetrons, combi-magnetrons en ovens van alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze gemakkelijk vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een magnetron kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen ETNA keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van het oer-Hollands merk ETNA is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ETNA solo-magnetron meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.