Wie heeft de oudste aankoopbon?

Wil jij een ETNA Special Edition Retro koelkast t.w.v. € 1.299,- WINNEN?

Bemmel & Kroon bestaat 60 jaar en wil haar klanten bedanken voor het vertrouwen tijdens deze jaren. Wat moet je doen om kans te maken op deze GRATIS Special Edition koelkast van ETNA t.w.v. € 1.299,- of één van de andere prijzen? De regels zijn simpel*: upload jouw aankoopbon van Bemmel & Kroon via het actieformulier op deze pagina. Deel deze actie via onze Facebook pagina met je vrienden en familie.

De oudste aankoopbonnen WINNEN!

Wat kan je WINNEN?

Etna Retro koekast jubileum actie 1e prijs

1e Prijs – ETNA Special Edition Retro koelkast

Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli en combineert het iconische jaren ’60 design met de technologie van vandaag. De speciale editie zal het hart van vele fans sneller doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. De babyblauw met roomwit gekleurde koeler heeft energielabel A+++ en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).

2e en 3e prijs Bemmel & Kroon jubileum actie

2e Prijs – Siemens EQ6 plus serie espresso volautomaat

Deze hoogstaande espresso volautomaten van Siemens heeft een luxe display, maakt verschillende koffie specialiteiten met één druk op de knop, bereidt de espresso met een constante zettemperatuur en beschikt over keramische maalschijven voor een extra lange levensduur van de koffiemachine.

3e Prijs – Miele Complete C2 Black Pearl

Met de Miele Complete C2 Black Pearl PowerLine stofzuig je je hele huis in een handomdraai. Dankzij de ruime actieradius van 10 meter zuig je grote oppervlakte zonder van stopcontact te wisselen.

Ik doe mee!

Wil je meedoen met deze 60 jarig jubileum actie? Upload snel je aankoopkoopbon van Bemmel & Kroon en vul je contactgegevens in zodat we je kunnen benaderen als je hebt gewonnen.

  • Stap 1: Upload je aankoopbon

    Voeg hier je aankoopbon toe (maximaal 5 MB) als PDF (.pdf) of als afbeelding/foto (.gif .jpg .png).

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: txt, doc, xls, docx, xlsx, pdf, gif, jpg, png.
  • Stap 2: Vul uw gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VW Bulli koelkast winnen?

Over Bemmel & Kroon

De geschiedenis van ons familiebedrijf

In 1960 is het allemaal begonnen. Wim van Bemmel startte destijds met de verkoop van gashaarden en fietsen in een kleine winkel aan de Louise Colignystraat in Den Haag. Na verloop van tijd belande hij in het witgoed en bruingoed. Er werden goede zaken gedaan en al snel moest hij uitkijken naar een groter pand. Dit werd gevonden aan het Zicht. Het bedrijf groeide gestaag en werd een begrip op het gebied van witgoed. Er kwamen winkels in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Leiden. Vader Wim kreeg versterking van zonen Dennis en Rene. De onderneming bleef groeien en er moest meer magazijnruimte komen. Deze ruimte werd gevonden in 1996. Het werd een combinatie van winkel en magazijn in het Forepark in Den Haag. Op deze locatie worden naast witgoed apparaten ook keukens verkocht.

Showroom Cruquius - Keukens en apparatuur onder één dak.
Bora zelf beleven één van onze showroom van Bemmel & Kroon

Grote speler

Vanaf die tijd ging het erg hard. Bemmel & Kroon was op het gebied van witgoedapparatuur al een grote speler, maar ging toen ook met de keukens op volle kracht vooruit. In 2002 werd filiaal Zoeterwoude-Rijndijk geopend en in 2007 filiaal Cruquius. De reden voor het succes is te danken aan het feit dat we keukens en apparaten leveren van uitstekende kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast heeft Bemmel & Kroon een internetwinkel met het grootste aanbod aan apparatuur online. Bovendien onderscheiden we ons door de klant een totaalpakket van diensten aan te bieden; van verkoop tot en met installatie. Wij doen alles zelf en daar schuilt onze kracht!

Onze showrooms

Van een apparaat wil je jaren plezier hebben. Maar welke ga je kiezen? Bij Bemmel & Kroon kun je ze zien én ervaren. Nergens in Nederland zie je zoveel apparaten bij elkaar en dat is wel zo handig wanneer je nieuwe apparatuur wilt aanschaffen. Ons deskundig personeel kan je alles uitleggen over de apparaten en laat je het gebruiksgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zelf ondervinden of een apparaat je bevalt en welke de juis voor jou is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je er precies mee wilt doen, hoe je gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

*De wedstrijd is beperkt tot één deelname en één prijs per gezin.