Ambachtelijke houten keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200373

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Houten hoekkeuken met stenen keukenblad

Hout leeft. Een houten keuken geeft uw interieur een gezellige en warme uitstraling. De combinatie van een ambachtelijk bewerkt houten front en een gezoet stenen werkblad zorgt voor de perfecte balans in deze keukenopstelling. Deze ambachtelijke houten keuken in hoekopstelling heeft een afmeting van 220 x 253 cm. Afmeting losse kast 75 cm.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze duurzame houten keuken in praktische hoekopstelling is voorzien van de volgende moderne keukenapparatuur: koelkast, combimagnetron, kookplaat, inbouwunit en vaatwasser.

Uw ambachtelijke houten keuken op maat laten ontwerpen?

Als u een houten keuken wilt die volledig uit hout bestaat, dan is dit mogelijk bij Bemmel & Kroon keukens. Dus is deze hoekkeuken voorzien van ambachtelijk bewerkte houten fronten niet uw droomkeuken, maar bent u wel op zoek naar houten keuken? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers in de gewenste houtsoort. De keuken wordt dan volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De keuze in keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur is enorm. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt uw keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen