Design keuken met keukeneiland en kastenwand

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1200344

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Hoogglans design keuken

In hoogglans uitgevoerde design keuken met keukeneiland en kastenwand. Eenvoudig en chique tegelijk, deze ruim opgezette opstelling is echt iets voor de kookliefhebber. Van alle gemakken voorzien. Gebaseerd op een hoogglans gelakt vlak front in de kleur Magnolia, donker composieten werkblad en grepen aan de bovenzijde van de deur om de breedte hiervan extra te benadrukken. Afmeting kastenwand 180 cm. Afmeting kookgedeelte 245 cm en afmeting schiereiland 240 x 100 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoogglans gelakte design keuken met donker composieten werkblad is uitgevoerd met de volgende Siemens keukenapparatuur: vaatwasser, koelkast, inbouw koffieautomaat, combi-stoomoven, combi- magnetron, kookplaat en afzuigkap.

Een designkeuken op maat laten ontwerpen?

Is deze hoogglans uitgevoerde design keuken met keukeneiland niet de keukenopstelling die u zoekt en heeft u specifieke wensen? Ontwerp uw nieuwe keuken in klassieke stijl dan samen met één van de keukendesigners van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen