Design keuken met RVS keukenblad

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202023

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Witte design keuken met RVS werkblad?

Design keuken in hoekopstelling voorzien van RVS werkblad in de afmetingen 295 x 305 cm. Deze ruime hoekkeuken oogt strak dankzij de combinatie van de hoogglans mat gelakte fronten en het uitermate hygiënische roestvrij stalen werkblad. Zowel voor de hobbykok als de professionele keuken zijn RVS werkbladen ideaal. Houdt u van strak design dan is deze keuken echt iets voor u.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoekkeuken met haar stijlvolle strakke vormgeving is uitgevoerd met de volgende ATAG keukenapparatuur: combimagnetron, kookplaat,  afzuigkap, koeler en vaatwasser.

Witte design keuken zonder RVS keukenblad?

Deze witte design hoekkeuken is voorzien van een modern RVS keukenblad. Uiteraard is deze keuken ook leverbaar in een andere opstelling of met een keukenblad van ander materiaal. De keuken kan hierdoor volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte in uw woning worden aangepast. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om deze keuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen