Greeploze design keuken in hoogglans

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1202033

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Hoogglans keuken met composieten werkblad

Greeploze hoogglans design keuken in meerder kleuren leverbaar, bestaande uit kastenwand en spoel- kookeiland met bar. Deze greeploos uitgevoerde keuken is voorzien van een composieten werkblad.  Afmetingen 190 cm en 265 x 110 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne hoogglans keuken met greeploos design is uitgevoerd met de volgende AEG keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigkap, vaatwasser, stoomoven, koeler en vriezer.

Meer hoogglans keukens

Is deze in hoogglans uitgevoerde keuken niet de design keuken die u zoekt maar gaat uw voorkeur wel uit naar hoogglans? Geen enkel probleem, het ontwerp en de opstelling van elke keuken uit onze keukenshowroom is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen