Greeploze witte keuken met granieten werkblad

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400027

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Greeploze witte keuken met granieten werkblad

Met deze moderne keuken kiest u voor een hoekkeuken met een eigentijds uiterlijk. De keuken combineert witte mat gelakte kasten met een zwarte granieten werkblad en stijlvolle lage bovenkastjes boven het spoeldeel. Het dunne werkblad dat lijkt te zweven geeft de keuken een eigentijdse uitstraling.

De hoekkeuken is compact, maar biedt tegelijkertijd genoeg ruimte voor al uw keukenspullen. Berg ze op in de diverse kasten en laden of in de bovenkastjes. Topapparatuur van AEG maakt deze greeploze keuken compleet en verzekert u van een fantastische tijd in de keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze greeploos uitgevoerde witte hoekkeuken is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap en een gaskookplaat.
AEG keukenapparatuur

Greeploze keuken in een andere opstelling?

Heeft deze greeploze witte keuken niet de opstelling waar uw voorkeur naar uit gaat? Ontwerp uw nieuwe keuken dan samen met één van onze keukenspecialisten. De keukenopstelling, aanrechtbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>12</strong> kleuren 12 kleuren
  • <strong>8</strong> handgrepen 8 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen