Hoogglans keuken met afgeschuind fronten

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400014

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Sfeervolle hoogglans keuken met afgeschuind fronten

Een sfeervolle hoogglans keuken in een prachtig modern jasje. Het donkere composiet werkblad staat mooi op de lichte fronten welke aan bovenzijde zijn afgeschuind. Deze contrasterende kleuren in combinatie met de hangkasten met geïntegreerd houtaccent geven deze moderne keuken een frisse sfeer.

De hoge kasten in deze keuken zijn voorzien van een combi-stoomoven en koelkast. In deze keuken die naar de laatste keukentrends ontworpen heeft u volop ruimte om te koken én te genieten.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in hoogglans uitgevoerde witte hoekkeuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: design schouw afzuigunit, vaatwasser, gaskookplaat, koelkast, en een combi-stoomoven.
Siemens keukenapparatuur

 

Zelf een moderne keuken ontwerpen?

Is deze hoogglans keuken met afgeschuind fronten die is voorzien van een flinterdun donker werkblad van composiet niet uw droomkeuken? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De opstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of inbouwapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D ontworpen. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>19</strong> kleuren 19 kleuren
  • <strong>46</strong> handgrepen 46 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen