Houten keuken met massief houten kaderfront

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1200384

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Sfeervolle houten keuken

Een houten keuken geeft uw interieur een warme en knusse uitstraling. Deze rechte keukenopstelling met halfhoge kastenwand is voorzien van een ambachtelijk geproduceerd massief houten kaderfront. Deze fronten van massief hout zijn gecombineerd met een donker composiet werkblad. De houten panelen bevatten een mooie natuurlijke houtnerf. Speciaal voor diegene die graag een stukje natuur in huis haalt! Het spoel-kookgedeelte in deze rechte keukenopstelling heeft een afmeting van 335 cm. Afmeting halfhoge kastenwand 135 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze houten keuken met halfhoge kastenwand is uitgevoerd met de volgende AEG keukenapparatuur: oven, combi-stoomoven, 88 cm koeler, 88 cm vriezer, inductiekookplaat, afzuigunit en vaatwasser. Dat is pas genieten, bij thuiskomst na een drukke werkdag.

Een ambachtelijke houten keuken ontwerpen?

Is deze sfeervolle houten keuken met ambachtelijke massieve houten kaderfronten niet uw droomkeuken? Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken in de gewenste houtsoort voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

 

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen