• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Glazen keukenkast met sfeerverlichting van i-luminate.

Keukenkast verlichting i-luminate

Keukenkasten met i-luminate sfeerverlichting.

Goede keukenverlichting is essentieel om prettig en veilig in de keuken te werken. Verlichting voor uw keuken moet helder zijn en zeker op uw aanrecht voldoende licht geven. Bij het gebruik van messen en kokend water zit een ongeluk immers in een klein hoekje. Al onze inbouw en onderbouw keukenverlichting is voorzien van LED verlichting en past perfect ik elke keukenstijl. LED lampen zijn milieuvriendelijk omdat ze weinig stroom verbruiken en lang meegaan. Bevestig ze in uw servieskast, keukenkast, of als onderverlichting van uw hangende keukenkastjes voor extra verlichting boven het aanrechtblad. Zo heeft u een keuken die niet alleen stijlvol is, maar ook zeer praktisch.

 

Licht je keuken sfeervol uit met verlichting. Fascinerende details maken een i-luminate-keuken tot een fraai gevormde compositie van unieke kleurtinten. Horizontaal en verticaal gecombineerd, volgen bescheiden verlichte greeplijsten een gedefinieerde vormentaal en blijven toch – in alle veelzijdigheid – helder en puristisch.

De sfeerverlichting in deze glazen kastenwand geeft een extra dimensie aan de spullen in de kast en de keukenruimte.

Keuken verlichtingsoplossing voor stralende schoonheid.

Stralende schoonheid

Voel de kwaliteit van de hoogwaardige materialen.

Schoonheid is daar, waar esthetiek, sierlijk en elegantie samenkomen. Het geïntegreerde spel van unieke lichtbalken versterkt de expressieve lijnen en brengt de perfectie tot uitdrukking in iedere afzonderlijke i-luminate-keuken. Een harmonieus totaalbeeld dat door perfecte accentuering wordt gecompleteerd.

Geen enkel moment is hetzelfde. De regelbare licht-situatie in de i-luminate-keuken kan op elk moment de sfeer scheppen die deze verdient. Volledig persoon-lijk. Volledig volgens de aanleiding. Volledig volgens de sfeer. Er is slechts weinig dat het welzijn zo beïnvloedt als het licht. De gepatenteerde verlichtings-oplossing met de meest moderne ledtechniek maakt deze sensibiliteit vanaf nu bestuurbaar.

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.