Zwarte houtlook keuken met keramiek werkblad

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400017

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Zwarte houtlook keuken met keramiek werkblad

Bent u op zoek naar een stijlvolle keuken die ook mooi overkomt in een kleinere ruimte of woonkeuken? Dan is dit de ideale oplossing. De zwarte houtlook keukenfronten springen er echt uit, gecombineerd met een licht keramiek werkblad. Deze bijzondere opstelling met een mooie kleurcombinatie zorgt voor een mooi geheel. De rechte keukenopstelling heeft subtiele stollen van 8 mm.

Deze keuken heeft een prachtige zwarte tint, met een zichtbare en voelbare structuur op de kastfronten. De strakke zwarte grepen zijn voor het effect mooi in het midden gemonteerd en de zwarte kraan maakt het geheel helemaal af.

Inclusief keukenapparatuur
Deze keuken met zwarte houtlook fronten is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: combi-magnteron, inductie kookplaat, koelkast en een vaatwasser.
Pelgrim keukenapparatuur

Een zwarte keuken laten ontwerpen?

Is deze in zwarte hout look uitgevoerde keuken met licht keramiek werkblad niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe zwarte keuken met dan samen met een keukenontwerper van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, werkbladen, kasten en fronten, grepen, achterwanden en apparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>14</strong> kleuren 14 kleuren
  • <strong>32</strong> handgrepen 32 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen