Keuken met beton en hout look

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400016

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Trendy keuken met beton en hout look

De laatste trends worden in deze keuken gepresenteerd! Een stoere keuken waarvan de kook- en spoelunit volledig in beton look met voelbaar structuur oppervlak zijn uitgevoerd. Door de contrasterende donkere houtlook fronten van de hoge kasten, in de kleur Nogero, heeft deze trendy keuken een echte ton sur ton uitstraling.

De zwarte glaskasten met blauwe verlichting zijn industriële elementen die van deze keuken een echte blikvanger maken. Geniet van deze stoere en trendy keuken in combinatie met de warme tinten van de houten kasten.

Inclusief keukenapparatuur
Deze trendy keuken met beton en hout look fronten is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en een oven.
Pelgrim keukenapparatuur

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze next125 design keuken niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe keuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen