Keuken met massief houten kaderdeur

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200343

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Warme, luxe en comfortabele houten keuken

Warmte, luxe en comfort dat is de uitstraling wat wij wilde benadrukken bij het samenstellen van deze ruim opgezette hoekopstelling. Voorzien van een massief houten kaderdeur en praktisch composieten werkblad is deze combinatie van kleur en materialen geschikt voor zowel liefhebbers van klassieke maar zeker ook de modernere stijlen. Uw pannen kunt u door de brede keukenlades overzichtelijk onder de kookplaat zetten wat zorgt voor veel gebruikersgemak. De afmetingen van deze moderne houten zeer ruime hoekkeuken is 305 x 335 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eigentijdse keuken met massief houten front en contrasterend composieten keukenblad is uitgerust met de volgende ATAG keukenapparatuur: vaatwasser, brede gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron.

Uw houten droomkeuken ontwerpen?

Is deze gezellige, luxe en comfortabele keuken niet de keukenopstelling die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe houten keuken dan samen met één van onze keukenspecialisten. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Bij Bemmel en Kroon bent u verzekerd van ambachtelijk vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen