Tweet Facebook

logo next125 keukensExclusieve keukens van Next125

De exclusieve keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is. In onze Showrooms in Den Haag en Zoeterwoude staat een groot aantal next125 keukens opgesteld. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Kristalwitte hoogglans keuken

Zijn bijzondere uitstraling krijgt de NX 501 vooral door de hoogwaardige materialen: Perfect ambachtelijk uitgevoerde lakfronten zijn hierbij een specialiteit. De in kristalwit uitgevoerde hoogglans fronten en het contrasterend ingezette hout van oud eiken maken van de keuken een indrukwekkend en uniek object.

Inclusief Miele keukenapparatuurMiele keukenapparatuur

Hoogglans keuken met kristalgrijze glazen fronten

De nieuwe NX 901 design keuken met hoogglans glazen fronten in de kleur kristalgrijs is een van de keukens uit de next125 keukencollectie van 2016. Deze keuken heeft een zeer ruim spoeleiland met glazen fronten in de kleur kristalgrijs hoogglans. De fascinerende keuken is leverbaar in meerdere kleuren.

Inclusief Neff keukenapparatuurKeukenapparatuur Neff

Design keuken keramiek beton grijs

Betonlook en hout vormen bij deze NX 950 van next125 een spannende samenwerking: in grijs betonlook uitgevoerde fronten gecombineerd met hoge houten kasten bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante massief houten snijblok als centraal element benadrukt dit geheel.

Inclusief keukenapparatuurKeukenapparatuur Neff

Keuken met design kooktafel

Satijnlak van next125: het principe van keuze gevangen in fascinerende kleuren.
De de NX 500 biedt een overweldigende bandbreedte van maar liefst 28 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique – prikkelen de combinatie en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken.

Inclusief Neff keukenapparatuurKeukenapparatuur Neff

Design keuken met mat glazen fronten

Glas en hout vormen bij deze NX 902 van next125 een spannende samenwerking: brons metallic fronten in mat glas gecombineerd met hoge houten kasten bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante massief houten bar als centraal element benadrukt dit geheel.

Inclusief Neff keukenapparatenKeukenapparatuur Neff

Exclusief keukendesign op maat

Het exclusieve Duitse keukenmerk next125 staat bekend om haar hoge kwaliteit en luxe uitstraling. De vele varianten voor indelingen in de next125 keuken onderstrepen de voordelen om deze keukens volledig naar uw wensen te laten ontwerpen. Voor deze keukens is een veelvoud aan technische innovaties ontwikkeld, die zich dankzij hun kenmerkende vormgeving harmonisch in elke keukenplanning laten verwerken. Moderne lichttechniek is daarin net zo belangrijk als perfecte scharnieren.

Toon de complete keukencollectie van next125

 

Ontdek de exclusieve next125 barExclusieve keukentafels & stoelen van next125

 

Next125 cube opbergsysteem voor een geordende keuken.Zowel voor sfeerlicht als voor werklicht – voor alles is er bij next125 een passende oplossing.

 

Bezoek onze showroom

Voor exclusieve keukens bent u Bemmel & Kroon Keukens aan het juiste adres. In onze showrooms heeft u een ruime keuze aan exclusieve keukens. Onze keukenspecialisten adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. In onze showroom kunt u uw eigen keuken geheel naar wens samenstellen. Ontdek de wereld van exclusief keukendesign in onze next125 premium brand store.

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering