Tweet Facebook

Greeploze keukens

Greeploos is de trend van de afgelopen jaren! Bij een greeploze keuken wordt de keuken handgreep of knop volledig achterwege gelaten. Vanwege de strakke uitstraling wordt er vooral voor greeploos gekozen bij moderne keukens en design keukens. Maak kennis met onze greeploze keukens.

Resultaat 1-10 van 16

Kristalwitte hoogglans keuken

Zijn bijzondere uitstraling krijgt de NX 501 vooral door de hoogwaardige materialen: Perfect ambachtelijk uitgevoerde lakfronten zijn hierbij een specialiteit. De in kristalwit uitgevoerde hoogglans fronten en het contrasterend ingezette hout van oud eiken maken van de keuken een indrukwekkend en uniek object.

Inclusief Miele keukenapparatuurMiele keukenapparatuur

Design keuken keramiek beton grijs

Betonlook en hout vormen bij deze NX 950 van next125 een spannende samenwerking: in grijs betonlook uitgevoerde fronten gecombineerd met hoge houten kasten bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante massief houten snijblok als centraal element benadrukt dit geheel.

Inclusief keukenapparatuurKeukenapparatuur Neff

Design keuken met mat glazen fronten

Glas en hout vormen bij deze NX 902 van next125 een spannende samenwerking: brons metallic fronten in mat glas gecombineerd met hoge houten kasten bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante massief houten bar als centraal element benadrukt dit geheel.

Inclusief Neff keukenapparatenKeukenapparatuur Neff

Design keuken met kookeiland. Modern keukeneiland

Design keuken met kookeiland

In deze greeploze design keuken met kookeiland en keramiek werkblad is rekening gehouden met voldoende werkruimte en tevens een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. Afmeting kastenwand 200 cm. Afmetingen keukeneiland 310 x 100 cm diep.

Inclusief 6 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Houten keuken met belgisch hardsteen keukenblad

Houten keuken met Belgisch hardsteenblad

Deze rechte praktische houten opstelling is uitgevoerd met een gefineerd houten front met verticale groeven. Het front is leverbaar in meerdere (hout) kleuren waardoor u de uitstraling van uw keuken kan laten variëren van klassiek tot modern. Afmetingen 340 cm.

Inclusief 3 keukenapparatenBoretti keukenapparatuur

Moderne hoekkeuken met glazen klepkasten

Moderne hoekkeuken met glazen klepkasten

Moderne, ruim opgezette hoekkeuken voorzien van mat gelakt wit front gecombineerd met een 6 cm dik kunststof werkblad in stoere betonlook! Voorzien van veel werk- en bergruimte middels brede overzichtelijke laden en 2 grote zwart glazen klepkasten met liftsysteem.

Inclusief 5 keukenapparatenPelgrim keukenapparatuur

Design keuken met RVS werkblad

Design keuken RVS werkblad

Rechte design keuken uitgevoerd met een vlak hoogglans Antraciet kleurig front en stoer RVS werkblad. Deze greeploze rechte keukenopstelling is 280 cm lang.

Inclusief 5 keukenapparatenSmeg keukenapparatuur

Witte hoogglans greeploze design keuken

Witte hoogglans greeploze design keuken

Witte in hoogglans uitgevoerde greeploze design keuken met kastenwand en schiereiland. Een dun granieten werkblad geeft deze keuken met kookeiland een extra luxe uitstraling. Afmeting kastenwand 180 cm. Afmeting keukeneiland 240 x 98 cm diep.

Inclusief 7 keukenapparatenMiele keukenapparatuur

Luxe greeploze hoekkeuken

Luxe greeploze hoekkeuken

Luxe greeploze hoekkeuken met een strak maar toch zeer praktisch design, uitgevoerd met een hoogglans magnolia front en dun composiet werkblad. Deze prachtige ruime greeploos uitgevoerde hoekopstelling heeft een afmetingen van 305 x 325 cm.

Inclusief 6 keukenapparatenBauknecht keukenapparatuur

Greeploze design keuken

Hoogglans design keuken

Een hoogglans gelakt front in de kleur Truffelbruin in combinatie met een composiet werkblad is de basis van deze eigentijdse zeer luxe keukenopstelling. Het gebruik van de afgeronde kasten geeft het geheel een opvallende uitstraling en toch wordt het gemak van voldoende opberg en werkruimte volledig behouden. De afmetingen van deze hoogglans design keuken is 265 x 405 cm.

Inclusief 6 keukenapparatenBosch keukenapparatuurSmeg keukenapparatuur

Resultaat 1-10 van 16

Greeploze keuken – stijlvol design

Grepen op de laden en de deuren ontbreken bij een greeploze keuken. Greeploos uitgevoerde laden en kasten trekken hierdoor dan ook geen aandacht. De greeploze keuken valt hierdoor op door zijn eenvoud en straalt rust uit. Het samenspel van de vlakverdeling, de materialen en het kleurenspel krijgt in een greeploze keuken de aandacht die het verdient. Het gaat hierbij om de kunst van het weglaten, als onderdeel van een doordacht keukenontwerp. Dit geeft de greeploze keuken haar karakteristiek eigentijdse elegante uitstraling. Vanzelfsprekend is de greeploze keuken van Bemmel & Kroon keukens voorzien van de nieuwste en beste technieken om laden en deurtjes te openen en te sluiten.

Soft motion techniek & tip-on

De greeploze keuken maakt gebruik van innovatieve technieken om laden en deuren te openen en te sluiten. Soft-motion is een techniek die ervoor zorgt dat keukendeurtjes en lades worden afgeremd, wanneer iemand een deurtje of lade sluit. Deze eenvoudige en moderne oplossing voorkomt beschadigingen en vervelende harde klappen bij dichtslaande deuren in een greeploze keuken.

Aangezien er bij een greeploze keuken geen handgreep of knop is om vast te pakken kan het voor kinderen moeilijk zijn om kasten open te krijgen. Hiervoor is het tip-on systeem ontworpen. Door zacht tegen een keukendeurtje of lade te duwen opent deze automatisch. Dankzij tip-on hoeven greeploze keukendeurtjes dan ook geen greeplijsten meer te hebben. Een moderne keuken wordt hierdoor  nog strakker! Soft motion en tip-on maken de greeploze keuken geschikt voor het hele gezin.

Nadelen greeploze keukens

Grote nadelen heeft een greeploze keuken niet. Greeploze keukens zijn wel wat gevoeliger voor ‘vette vingers’. Vooral bij een hoogglans keuken gaat zullen de keukendeurtjes en lades hierdoor iets vaker schoongemaakt moeten worden. Hiervoor kan een microvezeldoekje worden gebruikt wat de hygiëne weer ten goede komt.

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering