Tweet Facebook

Hoekkeukens

Een hoekkeuken is misschien wel de meest voorkomende opstelling voor een keuken. Door de L-vorm neemt een hoekkeuken weinig ruimte in waardoor deze keukenopstelling ideaal is voor kleinere ruimtes. Handige onderhoekkasten zoals de carrouselkast en de onder hoekkast ‘Le Mans’ zorgen ervoor dat ook de hoekruimtes optimaal gebruikt worden. Bekijk onze praktische hoek keuken opstellingen!

Resultaat 1-10 van 42
Tijdloze keuken in hoekopstelling

Tijdloze keuken in hoekopstelling

Tijdloze keuken in hoekopstelling voorzien van veel bergruimte uitgevoerd met vlak wit front en kunststof grijs werkblad. De afmetingen van deze in tijdloos wit uitgevoerde hoekkeuken is 245 x 305 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Lichte keuken met werkblad in houtprint

Lichte keuken met werkblad in houtprint

Praktische hoekopstelling met veel werkruimte voorzien van mat kaderfront in een lichte kleur. Deze tijdloze keuken met kunststof werkblad in houtprint vormt een mooie basis voor in uw huis. Afmetingen 270 x 335 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Landelijke keuken in 2 verschillende kleuren

Landelijke keuken in 2 verschillende kleuren

Een landelijke uitstraling maar met een eigentijds tintje! Een massief houten gelakt front in 2 verschillende kleuren en waarom ook niet. De keuken is o.a. uitgevoerd met meerdere laden blokken en een servieskast voor voldoende bergruimte. Afmetingen 285 x 370 cm. Afmetingen ingebouwde kasten 130 cm.

Inclusief 6 keukenapparatenAEG keukenapparatuur

Lichte landelijke keuken: lichtkleurige keukenopstelling

Lichte landelijke keuken

Ruimtelijk en sfeervol, dat zijn de juiste woorden voor deze lichte landelijke keukenopstelling. De landelijke hoekkeuken is voorzien van een zandkleurig gelakt front met landhuisprofiel en een lichtkleurig granieten werkblad. Afmetingen 295 x 295 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Chique keuken met exclusief granieten werkblad

Chique keuken met exclusief granieten werkblad

Een vlakke deur met warme houtprint gecombineerd met een exclusief granieten werkblad geven deze chique hoekkeuken een rustige uitstraling. De afmetingen van deze luxe keuken zijn 275 x 230 cm.

Inclusief 6 keukenapparatenAriston keukenapparatuur

Hoekkeuken met werkblad in warme donkere hout kleur

Keuken met werkblad in warme donkere hout kleur

Sfeervolle ruim opgezette hoekopstelling voorzien van kaderfront in lichte kleur en kunststof werkblad in warme donkere hout kleur. De afmetingen van deze tijdloze hoekkeuken zijn 305 x 240 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenWhirlpool keukenapparatuur

Landelijke keuken met dik composiet aanrechtblad

Landelijke keuken met dik composiet aanrechtblad

De afmetingen van deze met donkerkleurige kaderdeur en een composiet aanrechtblad uitgevoerde landelijke hoekkeuken is 305 x 245 cm. Helemaal vlak, met groeven of zoals hier afgebeeld met kader, dit mat gelakte front is in vele bewerkingen en kleuren te leveren dus voor elk wat wils!

Inclusief 5 keukenapparatenSmeg keukenapparatuur

Warme, luxe en comfortabele keuken

Keuken met massief houten kaderdeur

Warmte, luxe en comfort dat is de uitstraling wat wij wilde benadrukken bij het samenstellen van deze ruim opgezette hoekopstelling. Voorzien van een massief houten kaderdeur en praktisch composieten werkblad, zowel geschikt voor liefhebbers van klassieke als modernere stijlen. Afmetingen 305 x 335 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenATAG keukenapparatuur

Luxe landelijke keuken met exclusief graniet werkblad

Luxe landelijke keuken

Bij deze opstelling is gekozen voor combinatie van een hoogglans magnolia front in landhuisstijl gecombineerd met een exclusief graniet werkblad voor een luxe uitstraling. Deze luxe landelijke keuken heeft een afmetingen van 335 x 305 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenEtna keukenapparatuur

Strakke keuken met een warme zachte uitstraling

Strakke keuken met warme zachte uitstraling

Wie houdt van een wat strakkere keuken maar toch de warme zachte uitstraling van een gelakt front zoekt zal zich in deze keuken snel thuis voelen. Het bijna niet van echt te onderscheiden kunststof houten werkblad in een donkere kleur geeft een gezellige sfeer in combinatie met het lichte front.

Inclusief 5 keukenapparatenATAG keukenapparatuur

Resultaat 1-10 van 42

Hoek keuken opstelling

De hoek keuken (ook wel L-opstelling genoemd) is een zeer veel toegepaste keukenopstelling. Gezien het gemiddelde formaat van de Nederlandse keuken is dat ook wel logisch. Met een hoek keuken opstelling wint u namelijk de meeste ruimte. De hoekkeuken leent zich uitstekend voor de ideale keukenindeling om efficiënt te koken waarbij u zo min mogelijk hoeft te lopen. Het werkblad is bij een hoekkeuken relatief groot en er is meestal veel kastruimte beschikbaar.

Vroeger hadden hoekkeukens last van verloren ruimte in de hoeken. Bij hedendaagse hoekkeukens is dit probleem opgelost door in de hoek een handige draaicarrousel te installeren. Verder worden de kookunit en spoelbak vaak schuin tegenover elkaar geplaatst. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving in de keuken. Met onze hoekkeukens bent u verzekerd van jarenlang kookplezier.

Hoekkeukens in alle stijlen

Hoekkeukens zijn bij Bemmel & Kroon keukens in elke stijl leverbaar. Nostalgische, landelijke hoekkeukens waarbij je de dorpse sfeer van vroeger proeft. Moderne hoekkeukens met innovatieve inbouwapparatuur. Design hoekkeukens met een uitdagende vormgeving die zorgen voor een stijlvol interieur. U vindt hier voor ieders wensen en smaak wel een geschikte hoek keuken opstelling. Kom vrijblijvend langs in één van onze mega keukenshowrooms en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden van onze hoekkeukens.

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering