Tweet Facebook

Silver Line Crown KeukensSilver Line - Crown keukens

Perfectie tot in details
Silver Line keukens kunt u naar eigen smaak samenstellen. Niet alleen de vele mogelijkheden op het gebied van fronten, maar ook de talloze handige snufjes maken dat de keuken helemaal bij u past!

Resultaat 1-10 van 31
Design keuken met kookeiland. Modern keukeneiland

Design keuken met kookeiland

In deze greeploze design keuken met kookeiland en keramiek werkblad is rekening gehouden met voldoende werkruimte en tevens een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. Afmeting kastenwand 200 cm. Afmetingen keukeneiland 310 x 100 cm diep.

Inclusief 6 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Lichte landelijke keuken: lichtkleurige keukenopstelling

Lichte landelijke keuken

Ruimtelijk en sfeervol, dat zijn de juiste woorden voor deze lichte landelijke keukenopstelling. De landelijke hoekkeuken is voorzien van een zandkleurig gelakt front met landhuisprofiel en een lichtkleurig granieten werkblad. Afmetingen 295 x 295 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Chique keuken met exclusief granieten werkblad

Chique keuken met exclusief granieten werkblad

Een vlakke deur met warme houtprint gecombineerd met een exclusief granieten werkblad geven deze chique hoekkeuken een rustige uitstraling. De afmetingen van deze luxe keuken zijn 275 x 230 cm.

Inclusief 6 keukenapparatenAriston keukenapparatuur

Hoekkeuken met werkblad in warme donkere hout kleur

Keuken met werkblad in warme donkere hout kleur

Sfeervolle ruim opgezette hoekopstelling voorzien van kaderfront in lichte kleur en kunststof werkblad in warme donkere hout kleur. De afmetingen van deze tijdloze hoekkeuken zijn 305 x 240 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenWhirlpool keukenapparatuur

Moderne keuken met Miele keukenapparatuur

Moderne keuken met Miele keukenapparatuur

Moderne keuken voorzien van praktisch houtkleurig werkblad en een complete set keukenapparatuur van Miele. In deze keuken zorgen de lange slanke grepen ervoor dat met name de breedte en de hoogte van de gebruikte kasten en laden nog eens extra benadrukt worden. Afmeting 365 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenMiele keukenapparatuur

Landelijke keuken met dik composiet aanrechtblad

Landelijke keuken met dik composiet aanrechtblad

De afmetingen van deze met donkerkleurige kaderdeur en een composiet aanrechtblad uitgevoerde landelijke hoekkeuken is 305 x 245 cm. Helemaal vlak, met groeven of zoals hier afgebeeld met kader, dit mat gelakte front is in vele bewerkingen en kleuren te leveren dus voor elk wat wils!

Inclusief 5 keukenapparatenSmeg keukenapparatuur

Houten keuken met belgisch hardsteen keukenblad

Houten keuken met Belgisch hardsteenblad

Deze rechte praktische houten opstelling is uitgevoerd met een gefineerd houten front met verticale groeven. Het front is leverbaar in meerdere (hout) kleuren waardoor u de uitstraling van uw keuken kan laten variëren van klassiek tot modern. Afmetingen 340 cm.

Inclusief 3 keukenapparatenBoretti keukenapparatuur

Warme, luxe en comfortabele keuken

Keuken met massief houten kaderdeur

Warmte, luxe en comfort dat is de uitstraling wat wij wilde benadrukken bij het samenstellen van deze ruim opgezette hoekopstelling. Voorzien van een massief houten kaderdeur en praktisch composieten werkblad, zowel geschikt voor liefhebbers van klassieke als modernere stijlen. Afmetingen 305 x 335 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenATAG keukenapparatuur

Landelijke keuken met glasdeuren met roeden

Landelijke keuken met glasdeuren met roeden

Bij deze opstelling hebben wij de ruimte optimaal benut waardoor er veel berg en werkruimte ontstaat. Het geheel is uitgevoerd met een makkelijk te reinigen front in een lichte kleur en een luxe massief houten werkblad. Afmetingen 150 x 300 x 300 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenWhirlpool keukenapparatuur

Luxe landelijke keuken met exclusief graniet werkblad

Luxe landelijke keuken

Bij deze opstelling is gekozen voor combinatie van een hoogglans magnolia front in landhuisstijl gecombineerd met een exclusief graniet werkblad voor een luxe uitstraling. Deze luxe landelijke keuken heeft een afmetingen van 335 x 305 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenEtna keukenapparatuur

Resultaat 1-10 van 31

Pure passie van de Silver Line

Met de collectie van Silver Line heeft Bemmel & Kroon opnieuw een fantastisch merk in handen. Een merk dat uitblinkt in de kleinste details. En dat is belangrijk,want het zijn tenslotte de details die het gebruik van een Silver Line keuken uniek maken! Kom eens een kijkje nemen in de showroom van Bemmel & Kroon. Pure passie ervaart u met een Silver Line Crown keuken.!

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering