Kookeiland keuken met kastenwand

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1200350

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met kookeiland en kastenwand

Wanneer u voldoende ruimte heeft in uw woning is deze moderne keuken met kookeiland misschien de opstelling voor u! Een kastenwand voorzien van koel-vriescombinatie, combi- stoomoven, combi- magnetron. Een spoelgedeelte met veel werkruimte en vaatwasser en het eiland is voorzien kookplaat en eilandafzuigkap. Het geheel is uitgevoerd in een mat gelakt kader front en een wit composiet werkblad. Afmeting kastenwand 240 cm. Afmeting spoelgedeelte 300 cm. Afmeting kookeiland 120 x 120 cm en tafel gemaakt van hetzelfde materiaal werkblad 180 x 90 cm.

Keukenapparatuur in kookeiland
Het kookeiland van deze keukenopstelling is voorzien van moderne kookplaat. Uiteraard is zowel de opstelling, het formaat van het keukeneiland als de apparatuur die u in dit eiland wilt plaatsen volledig naar wensen aan te passen. Onze keukenspecialisten zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw droomkeuken. De moderne keukens van Bemmel & Kroon zijn stuk voor stuk een mix van spannende vormgeving en moderne schoonheid.

Een maatwerk keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keuken met mat gelakt kader front niet de keukenopstelling die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met één van de keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen