Landelijke keuken met authentieke details

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1200378

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Sfeervolle landelijke rechte keukenopstelling

Sfeervolle landelijke keuken in een rechte opstelling voorzien van gelakt rustieke kaderfront. Een aantal klassiekere elementen zoals een rustieke schouw en handgrepen zorgen voor een echte landhuisstijl uitstraling. Beleef de klassieke nostalgie en proef de sfeer van het platteland van vroeger. De rechte keuken is 415 cm lang en voorzien van een kunststof werkblad.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze landelijke keuken met authentieke details is voorzien van de volgende moderne AEG keukenapparatuur: koel-vriescombinatie, magnetron, oven, inductiekookplaat, inbouwunit en vaatwasser.

Een landelijke of boerenkeuken laten ontwerpen?

Is deze landelijke keuken met authentieke details niet de keukenopstelling die u voor ogen heeft? Ontwerp uw landelijke boerenkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Uw droomkeuken wordt dan samen met u voor de beschikbare ruimte op maat ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen