Landelijke keuken met breed ladeblok

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200357

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke keuken met breed ladeblok

Sfeervolle landelijke keuken in rechte opstelling met een 90 cm breed ladeblok voor veel bergruimte. Deze klassieke keuken is voorzien van licht front in landhuisstijl en een dun granieten werkblad. Met landelijke accenten zoals de kaderdeurtjes, rustieke grepen en een aanrechtblad van graniet brengt deze keuken gezelligheid en nostalgie in uw huis. Afmeting 330 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze sfeervolle landelijke keuken met dun granieten werkblad is uitgerust met de volgende Zanussi keukenapparatuur: koeler, combimagnetron ingebouwd op ooghoogte, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Een landelijke keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze keuken met klassieke kaderdeurtjes niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met één van de keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen