Landelijke U-keuken met oven

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202019

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke keuken met rustieke paneeldeurtjes

Sfeervolle ruime landelijke keuken in U-opstelling met granieten werkblad. Met kaders voorziene rustieke witte paneel deurtjes en een aanrechtblad van graniet geven deze keukenopstelling haar landelijke uitstraling. De afmetingen van deze in landhuisstijl uitgevoerde keuken met Etna oven is 275 x 310 x 245 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze nostalgische keuken is uitgevoerd met de volgende Etna keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Met landelijke accenten zoals de kaderdeurtjes en een kraan uit grootmoeders tijd vormt deze keuken een mooie basis voor in uw huis.

Keuken in landhuisstijl laten ontwerpen?

Is deze U-keuken niet het keukenontwerp dat u zoekt, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een landelijke keukenstijl? De keukenspecialisten van Bemmel & Kroon helpen u bij het samenstellen van uw ideale keuken. De opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze showrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Zij gaan graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen