Landelijke witte hoekkeuken in hoogglans

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202038

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke hoekkeuken met granieten werkblad

Deze in landhuisstijl witte hoogglans hoekkeuken combineert het traditionele met het moderne in een gezellige sfeer. De landelijke keuken is uitgevoerd met een antraciet granieten werkblad. Dit donkere granieten werkblad staat mooi op de lichte fronten welke een frisse sfeer geven. Met een afmetingen van 330 x 300 cm heeft u ruimte in overvloed. Voor álle gelegenheden is deze keuken geschikt. Genieten kan hier beginnen

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken in hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende ATAG keukenapparatuur: kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Meer landelijke keukens

Is deze in hoogglans uitgevoerde landelijke keuken niet de hoekkeuken die u zoekt maar gaat uw voorkeur wel uit naar een keuken in landhuisstijl? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowroom is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen