Lichte landelijke keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200368

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke keuken in lichte kleuren

Ruimtelijk en sfeervol, dat zijn de juiste woorden voor deze lichte landelijke keukenopstelling. De landelijke hoekkeuken is voorzien van een zandkleurig gelakt front met landhuisprofiel en een lichtkleurig granieten werkblad. Nostalgische kaderdeurtjes geven deze keuken die een afmetingen heeft van 295 x 295 cm haar klassieke uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoekkeuken in lichte kleuren met keukenblad van graniet is uitgerust met de volgende Zanussi keukenapparatuur: vaatwasser, kookplaat, vlakscherm, koelkast en de combimagnetron praktisch op oog hoogte ingebouwd.

Zelf een lichtkleurige keuken samenstellen?

Bemmel & Kroon helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Al al ruim 50 jaar focussen we op één ding: blijvend tevreden relaties. Onze keukenspecialisten gaan graag met u om de tafel zitten om uw lichtkleurige keuken samen met u te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur kunnen wij daarbij volledig naar uw wensen aanpassen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen