• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Ontvang tijdelijk BTW-korting op de laagste keuken prijs + een straat 1/2 oudejaarsloten cadeau.

Online uw keuken kopen?

Bemmel & Kroon betaald de BTW voor U + een straat 1/2 oudejaarsloten!
Door de huidige lockdown is een bezoek aan onze winkels momenteel niet mogelijk. Om u toch van dienst te kunnen zijn hebben wij onze service uitgebreid. Hierdoor kunnen wij uw droomkeuken nu ook samen online ontwerpen. Met ons “Online Keukenadvies” profiteert u van expertadvies live vanuit de winkel, met het comfort van thuis. Met behulp van videobellen gaan we in gesprek over uw wensen voor een nieuwe keuken. Stel al uw keukenvragen aan onze ervaren keukenadviseurs: zo denken zij o.a. mee over de optimale indeling van uw keukenruimte en geven zij adviezen op het gebied van stijl en materiaal.

Bovendien ontvangt u, bij aanschaf van een complete keuken, tijdelijk extra BTW-korting + een straat 1/2 oudejaarsloten.
Juist nu is het kopen van een nieuwe keuken daarom extra interessant. Laat deze BTW-korting niet lopen. Koop uw nieuwe keuken BTW-vrij en maak kans om miljonair te worden!

Plan snel een digitale afspraak in om u droomkeuken super voordelig samen te stellen met één van onze keukenadviseur.

Digitale afspraak inplannen

Keukenofferte laten vergelijken

Bestaande keuken offerte laten vergelijken?

Heeft u al een keuken offerte van een andere keukenzaak? Upload dan uw bestaande offerte. Wij zullen deze offerte dan geheel vrijblijvend voor u controleren en u bewijzen dat wij dezelfde keuken voordeliger kunnen leveren.

Ja, ik wil een keuken offerte laten vergelijken