Luxe landelijke keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200377

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke luxe keuken met exclusief graniet werkblad

Bij deze prachtige landelijke keukenopstelling is gekozen voor combinatie van een hoogglans magnolia front in landhuisstijl gecombineerd met een exclusief graniet werkblad voor een luxe uitstraling. Houdt u van klassieke nostalgie uit grootmoeders tijd, gecombineerd met een weelderige uitstraling? Dan is deze luxe landelijke keuken wellicht precies de keuken die u zoekt. Deze schitterende hoekkeuken heeft een afmetingen van 335 x 305 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxueus uitgevoerde landelijke keukenopstelling met schitterend granieten aanrechtblad is uitgerust met de volgende Etna keukenapparatuur: koel-vriescombinatie, brede inbouwoven, kookplaat, vlakschermkap en vaatwasser.

Een luxe keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze luxe landelijke keuken met schitterend granieten werkblad niet de keukenopstelling die u zoekt? Ontwerp uw keuken dan samen met één van onze keukenspecialisten. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale keukenindeling.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen