Moderne houten keuken met composiet keukenblad

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202021

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne strakke keuken in houtmotief

Moderne strakke keuken in houtmotief in een rechte keukenopstelling. Het keukenblad is van composiet, een materiaal dat krasbestendig, hittebestendig en stootvast is. Deze eigentijdse rechte keuken is 308 cm lang en heeft de ideale indeling om met veel gebruikersgemak te kunnen koken. Met de brede laden direct onder de kookplaat heeft u al uw pannen direct binnen bereik.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne houten keuken is uitgevoerd met de volgende Whirlpool keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Mooi en strak in belijning met stoere materialen krijgt deze rechte keuken een warme en natuurlijke uitstraling.

Massief houten keuken laten ontwerpen?

Is deze rechte keuken met houtmotief niet het keukenontwerp dat u zoekt, maar gaat uw voorkeur uit naar een keukenopstelling met massief houten fronten? De keukenspecialisten van Bemmel & Kroon helpen u bij het samenstellen van uw ideale keuken. De opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze showrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen