Moderne keuken met Smeg fornuis

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1202032

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken met hoogglans strijklak

Een moderne keuken in de kleuren wit en zwart met een composieten werkblad. Dit vlakke moderne front met enkele verticale groef in het midden is uitgevoerd in hoogglans strijklak waardoor het een bijzondere uitstraling krijgt. Met zijn contrasterende witte en zwarte hoogglans lak en het opvallende fornuis staat deze hoekkeuken in het middelpunt van de belangstelling. Voor degene die toe zijn aan echt iets anders!

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze moderne hoekkeuken in de kleuren wit en zwart is uitgevoerd met de volgende keukenapparatuur: Smeg fornuis, Bosch vaatwasser, Whirlpool koeler en Whirlpool vriezer.

Samen met een specialist uw moderne keuken ontwerpen?

Is deze moderne keuken met in hoogglans strijklak uitgevoerde fronten niet uw droomkeuken, maar bent u wel op zoek naar een modern keukenontwerp? Ontwerp uw moderne droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen