Moderne keuken met kookeiland tijdloos wit

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1202035

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne strakke keuken met kookeiland

Deze zeer riante moderne keuken opstelling is echt een must voor diegene die graag veel tijd doorbrengt in de keuken. Er is in dit ontwerp rekening gehouden met voldoende werkruimte en een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. De moderne keuken met kookeiland is uitgevoerd in een tijdloos mat gelakt front en granieten werkblad. Door de ruime hoeveelheid keukenkastjes en opbergladen beschikt u altijd over voldoende opbergruimte.

Inbegrepen keukenapparatuur
Deze eigentijdse eilandkeuken in tijdloos wit wordt compleet geleverd inclusief de volgende Siemens keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, compacte bakoven, combimagnetron, koffieautomaat, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Dit moderne keuken ontwerp aanpassen?

Deze moderne keuken kan volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte in uw woning worden aangepast. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om deze keuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen