Logo next125next125 NX510 schelpenwit

Een schelpenwitte keuken met stijl en functionaliteit
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die modern, elegant en praktisch is? Dan is de next125 NX510 misschien wel iets voor u. Deze keuken heeft een schelpenwit fluweelmat-lak front die zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling. Bovendien zijn de fronten zeer sterk en voelen ze dankzij de meerlaagse lakopbouw zijdezacht aan. Hieronder leest u alles wat u over deze hoekkeuken met robuust kookeiland moet weten.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

next125 NX510 keuken in de kleur schelpenwit

Details next125 NX510 schelpenwit

Ontwerp uw droomkeuken met de next125 NX510
De next125 NX510 keuken biedt u veel mogelijkheden om uw eigen droomkeuken te creëren. Want de werkbladen, kasten, laden en accessoires zijn stuk voor stuk naar uw wensen en smaak aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een kooktafel met een groot werkblad en een minimalistisch design met luchtige pootjes. Deze kooktafel nodigt uit tot gezellig kokkerellen met familie en vrienden. Een aantal details van deze minimalistische rustgevende keuken met strakke lijnen lichten we hieronder nader toe.

Keukeneiland | Flex‑Boxen | Pocketsysteem | Binnenladen met glasfronten

Keukeneiland next125 NX510 keuken
Schelpenwitte next125 NX510 keuken

Keukeneiland

Door het keukeneiland in deze next125 NX510 keuken centraal te plaatsen is de keukenindeling optimaal.

Het keukeneiland van deze stijlvolle next125 keuken is grotendeels uitgevoerd in licht kwartssteen. Gecombineerd met de in lichte schelpenwit uitgevoerde SensiQ laminaatfronten geeft dit de keuken een zachte uitstraling. En door het keukeneiland centraal in het midden van de keuken te plaatsen is alles binnen handbereik. Kortom een optimale keukenindeling waarin efficiënt kan worden gekookt.

Meer informatie over de Flex-boxen

next125 Flex-Boxen

next125 Flex-Boxen zorgen voor opgeruimde kasten

De praktische Flex-Boxen van echt hout en gevormd vlies zien er mooi uit en zorgen voor opgeruimde kasten. Ze zijn perfect aangepast aan de maten van de next125 kast. Ze kunnen worden gestapeld en verschoven en zelfs de kleinste dingen kunnen erin worden opgeborgen. Zo ontstaat een doordachte organisatie voor alles wat goed toegankelijk moet zijn. Voor functie in zijn mooiste vorm.

Meer informatie over de Flex-boxen

Next125 Pocketsysteem: een flexibel meubel voor werk en ontspanning

Of u nu thuis of op kantoor werkt, soms heeft u behoefte aan een plek waar u zich kunt concentreren of juist kunt relaxen. Het next125 Pocketsysteem biedt u die mogelijkheid. Dit meubel klapt u eenvoudig open tot een volwaardig bureau waar u als freelancer of thuiswerker aan de slag kunt. En als u klaar bent, klapt u het weer dicht tot een strak en stijlvol element in je interieur. Zo creëer u met het next125 Pocketsysteem een balans tussen werk en vrije tijd. Een lichte aanraking is al voldoende om dit systeem te openen of te sluiten. Bij deze in schelpenwit uitgevoerde NX510 keuken is voor de binnenkant van het pocketsysteem gekozen voor de contrasterende kleur L187M onyxzwart.

Ontdek het next125 pocketsysteem

next125 Pocketsysteem als thuiskantoor
De binnenkant van het pocketsysteem is onyxzwart

Next125 binnenladen met glasfront: een stijlvol en praktisch opbergsysteem voor uw keuken

De binnenladen met glasfronten zijn een innovatief en stijlvol opbergsysteem voor de keuken. Het systeem bestaat uit extra laden die achter het front van de keukenkasten worden geplaatst. De voorkant van de lade heeft door een matte glasafwerking een doorschijnende look. Hierdoor ziet u de inhoud van de laden zonder dat het front wordt onderbroken. Zo houdt u uw keuken altijd netjes en overzichtelijk.

Next125 binnenladen met glasfront
Binnenladen met glazen frot en Flex boxen

Materiaal en kleur NX510 schelpenwit

Fronten en werkblad
Er zijn 10 kleuren beschikbaar voor de NX240, die voorzien is van SensiQ laminaatfronten met een innovatieve anti-vingerafdrukcoating. Deze fronten hebben een hoogwaardige afwerking en de speciale AFP-antivlekkeneigenschap. Deze vermindert vervelende vingerafdrukken, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Het eigentijdse en fluweelzachte ontwerp nodigt uit om aangeraakt te worden en biedt comfort.

NX240 K092F - SensiQ kristalwit softmat AFP

NX240 K092F
SensiQ kristalwit softmat AFP

Extra kleuren tonen
Datasheet NX240 van next125 downloaden

next125 NX240 keuken
Datasheet NX240 downloaden

Download Datasheet

Bijzonderheden keukenplanning NX510

Bij deze nextt125 keuken vormen de L-vormige keukenopstelling met kookeiland samen het centrale punt in de woning. Voor extra opbergruimte is in de wand van de keuken een kastenwand ingebouwd. Deze biedt plek aan huishoudelijke apparaten en heeft tevens een garderobe-functie.

next125 NX510 ingebouwde kastenwand
Garderobekast en opbergruimte voor huishoudelijke apparatuur.

Keuken showrooms next125

Onze next125 keuken showrooms zijn de plek waar u de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukendesign kunt ontdekken. Hier zijn de verschillende keukenmodellen van next125 bewonderen, die zich kenmerken door een heldere vormgeving, een hoge kwaliteit en een duurzame filosofie. Ook is het dé plek om inspiratie op te doen voor uw eigen droomkeuken. Als trotse next125 dealer geven wij u hierbij graag deskundige advies. U zult versteld staan van wat next125 u te bieden heeft.

Ontdek onze next125 showrooms

Showroom premium next125 dealer Bemmel & Kroon
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over de next125 NX510 keuken of een van de andere next125 keukenopstellingen? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius. Hier zijn deze schitterende keukens in het echt bewonderen. Of maak een afspraak met een in next125 gespecialiseerde adviseur. Deze laat u graag alle mogelijkheden zien en helpt u met het ontwerpen uw ideale keuken. Laat u in alle rust informeren en adviseren en maak direct een afspraak.

Maak een afspraak