Schiereiland opstelling met stijlvolle details

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400011

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Schiereiland opstelling met stijlvolle details

Een in daylight grey mat gelakte bijzondere keuken. Heeft u geen ruimte voor een vrijstaand kookeiland maar daar wel altijd van gedroomd? Dan is deze schiereiland opstelling met stijlvolle details wellicht de oplossing voor u. Hier raakt u nooit op uitgekeken.

In het mooi contrasterende composieten werkblad bevinden zich de kookplaat met geïntegreerde afzuiging en ruime vierkante spoelbak. De keuken heeft twee kastenwanden voorzien van moderne keukenapparatuur waarvan één in RVS look.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle schiereiland keuken is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: kookplaat met geïntegreerde afzuiging, 2 x combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en een vriezer.
AEG keukenapparatuur

Een keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze schiereiland opstelling met stijlvolle details niet uw droomkeuken, en gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande eilandkeuken? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De opstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, grepen, achterwanden en of inbouwapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>16</strong> kleuren 16 kleuren
  • <strong>49</strong> handgrepen 49 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen