Strakke witte keuken met zwevend accent

Inclusief 2 keukenapparaten

Kenmerk: 1400008

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Strakke witte keuken met zwevend accent

Als u van een strakke moderne stijl houdt met eenvoudige, ‘schone’ lijnen en kleuren, is dit de gedroomde keuken voor u. De kasten hebben greeploze deuren en laden, die mooi mat zijn afgewerkt. De onderkasten en laden hebben aan de bovenrand een inspringende lijst, waardoor het effect ontstaat van een zwevend werkblad.

Het zwevende kookdeel dat is voorzien van een inductie kookplaat met daarboven een Novy plafondunit verlenende deze keuken meer ruimte en gewichtloosheid. Het in wit uitgevoerde composieten werkblad geeft de keuken een extra moderne uitstraling. Deze hoekkeuken is zeer compleet, dankzij de inbouwapparatuur van Smeg, de vierkante spoelbak, de moderne kraan en afzuigkap.

Inclusief keukenapparatuur
Deze matgelakte witte keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, combi-magnetronen en vaatwasser van Smeg en een Novy plafond afzuigunit.
NOVY keukenapparatuurSmeg keukenapparatuur

Strakke moderne keuken laten ontwerpen?

In onze Mega showrooms staat naast een enorme hoeveelheid keukenopstellingen een totaal aanbod aan keuken inbouwapparatuur overzichtelijk opgesteld. Dus bent u op zoek naar een strakke moderne keuken met geavanceerde keukenapparatuur?  Ontwerp uw nieuwe keuken dan samen met een van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkastjes en fronten, grepen en knoppen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom gerust langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag vrijblijvend met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>21</strong> kleuren 21 kleuren
  • <strong>44</strong> handgrepen 44 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen