Witte hoekkeuken met composiet werkblad

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400025

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Witte hoekkeuken met composiet werkblad

De zwevende onderkasten bij het kookdeel van deze moderne hoekkeuken maken de keuken extra ruimtelijk. Het in wit uitgevoerde composiet werkblad lijkt te zweven boven de onderkastjes. De deels open hangkasten met de zwarte glazen achterwand boven de nis bij het spoeldeel bieden u de mogelijkheid om met accessoires uw eigen stijl te benadrukken.

Deze moderne keuken met mat gelakte witte strakke fronten is van alle gemakken voorzien. Dankzij de keukenapparatuur van ATAG bent u verzekerd van top-apparatuur. De inbouw afzuigunit geeft deze hoekkeuken een extra strakke uitstraling. De greeploze fronten maken de moderne uitstraling van deze keuken helemaal af.

Inclusief keukenapparatuur
Deze strakke moderne witte keuken is uitgerust met de volgende ATAG apparatuur: inductie kookplaat, plafondunit afzuigkap, combi-magneron en vaatwasser.
ATAG keukenapparatuur

Moderne keuken ontwerpen?

Is deze witte hoekkeuken voorzien van een wit werkblad van composiet niet uw droomkeuken? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D ontworpen. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>16</strong> kleuren 16 kleuren
  • <strong>19</strong> handgrepen 19 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen