Witte hoogglans greeploze design keuken

Inclusief 7 keukenapparaten

Kenmerk: 1200386

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Witte hoogglans keuken in greeploos design

Witte in hoogglans uitgevoerde greeploze design keuken met kastenwand en schiereiland. Een dun granieten werkblad geeft deze keuken met kookeiland een extra luxe uitstraling. Afmeting kastenwand 180 cm. Afmeting schiereiland 240 x 98 cm diep. Een luxe keuken die van uw keukenruimte het hart van uw woonhuis maakt.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoogglans design keuken met greeploze laden en keukenkastjes is uitgevoerd met de volgende Miele keukenapparatuur: combi-stoomoven, inbouw koffieautomaat, combi-magnetron, inductiekookplaat, eilandafzuigkap, vaatwasser en koelkast. Koken, bakken en spoelen vanuit een vaste plek in de keuken. Hier kunt u uren doorbrengen, maar ook snel een maaltijd bereiden.

Een greeploze design keuken laten ontwerpen?

Is deze witte hoogglans greeploze design keuken niet de keuken die u zoekt en heeft u specifieke wensen? Ontwerp uw nieuwe droomkeuken dan samen met één van de keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

 

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen