Witte keuken met kookeiland

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200382

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne witte keuken met kookeiland

Bij deze moderne witte opstelling met kookeiland wordt duidelijk dat er door het gebruik van verschillende materialen een rustige, warme, luxe uitstraling gecreëerd kan worden. Een hedendaagse keuken met wit front gecombineerd met een warme houtkleur en als contrast een composieten werkblad. Afmeting kastenwand 365 cm. Afmetingen schiereiland 245 x 100 cm.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze eigentijds uitgevoerde witte keuken met kookeiland is voorzien van de volgende moderne keukenapparatuur: koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, plafondunit, combi-stoomoven en combi/magnetron. Een eigentijdse eilandkeuken voor modern kookgemak.

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keukenopstelling met schiereiland en kastenwand niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen