Betaalmethoden

Voor de aankoop van witgoed en keukenapparatuur en bij de aankoop van een nieuwe keuken hanteren wij verschillende betaalmethoden. Maak hieronder een keuze m.b.t. uw aankoop.

Betaalmethoden witgoed en keukenapparatuur

U kunt uw witgoed, keukenapparatuur en andere producten uit de apparaten webshop bij ons op vele manieren betalen. Bekijk deze betaalmethoden hieronder.

Betaalwijze Kosten Meer info
iDeal Gratis Meer info
PIN bij aflevering € 4,95 Meer info
Vooruitbetaling Gratis Meer info
Pinnen of contant betalen bij afhalen Korting Meer info

iDEAL

Heb je een Nederlandse bankrekening en doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank of van Lanschot bankiers? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Betaalwijze iDEAL - Online betalen via uw eigen bankVoordelen iDEAL ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door bijna alle Nederlandse banken.
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
    Controle en overzicht op de betaling.


Betalen kan via onze mobile PIN aan de chauffeur bij aflevering.

Mobile PIN bij aflevering

Betaling bij aflevering kan via onze mobiele pin bij de chauffeur. Alle banken kennen, om veiligheidsredenen, een maximaal pinlimiet per dag. Informeer vooraf bij uw bank naar het maximaal te pinnen bedrag en pas, indien nodig, het pinlimiet voor op de bezorgdag aan. Dit kan vaak ook aangepast worden via de App van uw bank. Pin bij levering kan uitsluitend met een normale bankkaart gebeuren en niet met Creditkaart.

Betalen per pin heeft een meerprijs van € 4,95 eenmalig.

Vooruitbetaling

Betaalwijze - Vooruit betalenVooruitbetalen houdt in, dat u na het plaatsen van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Bemmel en Kroon overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Bemmel & Kroon

  • IBAN Nederland: NL 58 INGB 06 6921 0609
  • IBAN België: BE 87 3101 8953 8894

Let op:
Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling en een bezorging kan pas worden afgesproken wanneer de betaling bij ons zichtbaar is. Uit ervaring blijkt dat een internet overschrijving tussen 1 en 4 werkdagen nodig heeft om bij ons zichtbaar te zijn.

Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we u direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Pinnen of contant betalen bij afhalen

Bij het online plaatsen van een bestelling zal deze bestelling vaak de volgende dag al thuis worden bezorgd. U heeft echter ook de mogelijkheid om uw bestelling dezelfde dag nog op te halen. Indien u deze optie online heeft geselecteerd krijgt u bovendien een afhaalkorting die per apparaat op kan lopen tot wel € 20,-

Afhalen kan maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur
Er kan hier zowel contant betaald als gepind worden.

Afhalen kan bij :
Bemmel en Kroon Witgoed
Hoge Rijndijk 283
2382 AN Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon 070  3013474

Betaalmethoden bij aankoop van een nieuwe keuken

Geen aanbetaling

Geen aanbetaling - Heeft u vertrouwen in ons, dan hebben wij vertrouwen in u.Heeft u vertrouwen in ons, dan hebben wij vertrouwen in u.

Ja, u leest het goed: Bij Bemmel & Kroon hoeft u niets aan te betalen. Wij leveren de producten bij u thuis en u betaald aan de deur. Heel gemakkelijk door middel van Pin. En wilt u toch liever vooraf betalen dan is dat ook geen probleem.