Garantie

Bij Bemmel en Kroon geniet u altijd van uitstekende service. Wij zullen u in onze winkels altijd zo goed mogelijk adviseren en informeren bij uw aankoop. Online bieden wij u zelfs het grootste aanbod witgoed, huishoudelijke en keukenapparatuur van Nederland. Blijkt uw apparaat dus onverhoopt defect te zijn geraakt, dan kunt u er zeker van zijn dat dit wordt opgelost. Wij volgen hierbij altijd de wet. Ook buiten de fabrieksgarantie.

Bovendien geven we u op al onze apparatuur minimaal 2 jaar garantie en service. Hoe lang deze termijn precies is voor uw product, vind u op de productpagina’s.

Een door Bemmel en Kroon, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet overigens niets af aan de wettelijke rechten van u als klant.

Wettelijke garantie

U heeft bij aanschaf van een product altijd recht op een wettelijke garantie. Hierbij mag u verwachten dat een product geschikt is voor normaal gebruik. Kort gezegd heeft u recht op een deugdelijk apparaat en zijn wij aansprakelijk als het product defect is. Hierbij wordt er wel van uit gegaan dat u netjes gebruik maakt van uw aankoop. De volgende gevallen vallen niet onder de wettelijke garantie:

  • Beschadigd of defect door opzet
  • Ondeskundig gebruik
  • Geen onderhoud of onjuist onderhoud
  • Bedrijfsmatig gebruik
  • Reparatie door derden
  • Normale slijtage

Ook in deze gevallen laten we u uiteraard niet met een defect product zitten, maar helpen we u graag.

Garantie verlengen?

Uiteraard worden al door ons geleverde producten geleverd met een garantieperiode van 2 jaar na aankoop. Ondanks dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zijn reparaties na deze periode niet altijd te voorkomen. Om dit probleem het hoofd te bieden kunt u voor slechts een klein bedrag de garantie te verlengen van 2 jaar naar 5 jaar na aankoopdatum.

Liever gratis 5 jaar garantie?

Bij de merken AEG, Bauknecht, Bosch, NEFF, Siemens, Whirlpool, Zanussi, Smeg en Boretti ontvangt u bij aanschaf van minimaal 4 inbouwapparaten GRATIS een verlengde garantie van 5 jaar. Daarmee ontvangt u bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie! Voorwaarde hiervoor is wel dat de 4 inbouwapparaten van hetzelfde merk moeten zijn. Zie voor meer informatie de website van de desbetreffende fabrikant.

Bovenstaande actie geldt alleen voor consumenten in Nederland.

Ontvang gratis een verlengde garantie van 5 jaar. Daarmee ontvangt u bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie!

Garantie/serviceverzoek indienen

Op al onze producten wordt door de fabrikant garantie verleend minimaal van 2 jaar. De service wordt tevens door de fabrikant verzorgd. Om eenvoudig en snel een serviceafspraak te maken met de juiste fabrikant hebben wij alle contactgegevens per merk overzichtelijk op een rijtje gezet. U kunt er echter ook voor kiezen om het defect direct bij ons te melden waarna wij de storing aan de desbetreffende fabrikant/importeur doorgeven.

Kies het juiste merk van het apparaat waar u een storing van wilt melden op onze pagina “Storing apparatuur melden“.