Logo - LG Winter Deals

LG Future Deals

Ontvang direct tot € 100,- kassakorting

Profiteer t/m 31 juli 2019 van de “LG Future Deals” actie.
Ontvang nu tot € 100,- directe korting tijdens het afrekenen bij aankoop van één of meer aan de “LG Future Deals” deelnemende apparaten. Je ontvangt de korting direct bij het afrekenen binnen de apparaten shop van Bemmel en Kroon. Frech Door & Side-by-Side koelkasten, koel/vries combinaties, wasmachines, was-droog combinaties en wasdrogers met veel slimme toepassingen. Voor een Future Proof Huis met de nieuwste LG apparaten!

Future Deals productgroepen

De deelnemende apparatuur van de “LG Future Deals” actie is onderverdeeld in productgroepen. Selecteer hierboven de gewenste productgroep voor de aanbiedingen.

Klaar voor de toekomst

Op zoek naar een nieuwe koelkast, koel-vriescombinatie of was-droogaparatuur? Met de “LG Future Deals” actie profiteer je van extra kassakorting op de al laagste prijzen van VeiligKopen. Al de actiemodellen zijn stuk voor stuk voorzien van slimme toepassingen waarmee je klaar bent voor de toekomst. Je ontvangt de korting direct bij het afrekenen binnen onze webwinkel.

Een Future Proof Huis met nieuwe LG apparaten!

Slimme toepassingen

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten hebben we hieronder per productgroep alvast een aantal slimme futuristische toepassingen uitgelicht.

Future Amerikaanse koelkasten Deals

Bij de koelkasten en ijskasten van LG draait alles om innovatie. De deelnemende Amerikaanse koelkasten uit de “LG Future Deals” zijn voorzien van vele innovatieve toepassingen. Frensch Door & Side-by-Side koelkasten die ons een kijkje geven in wat ons de komende jaren in en om het huis te wachten staat. Een aantal kenmerken van deze innovatieve Amerikaanse koelkasten wordt hieronder toegelicht. Het aantal kenmerken van de koelkasten uit de LG Future Deals verschilt echter van model tot model. Kijk voor alle beschikbare kenmerken op de productpagina van het door jou geselecteerde model. Eet lekkerder, koel veiliger en verfraai je keuken met de koeltechnologie van LG. En bespaar tegelijkertijd op je energierekening.

De evolutie van het Door-in-Door systeem

De Door-in-Door koelkast is nu nog handiger en stijlvoller geworden met de introductie van de Instaview Door-in-Door. Het stevige spiegelglas van de InstaView Door-in-Door™ wordt transparant wanneer er twee keer op het raam wordt geklopt. Zo kun je, zonder de deur te openen, zien wat er in de koelkast staat. Handig, en vooral erg stijlvol voor in de keuken. Daarnaast gaat er minder koude lucht verloren en blijven de opgeslagen producten langer vers.

LG Door-in-Door koelkast

LG Door-in-Door: gemakkelijk toegang tot een enorme inhoud

InstaView Door-in-Door

LG Instaview Door-in-Door: 2 x kloppen voor transparant glas!

Handige uit te nemen watertank

Handige uit te nemen watertank

Het deksel van de watertank is slim ontworpen, zodat je gemakkelijk water kunt bijvullen. De tank heeft een capaciteit van 4 liter zodat je hem minder vaak hoeft bij te vullen.

SpacePlus ijssysteem

SpacePlus ijssysteem

De dunne ijsmachine in de deur biedt meer opslagruimte in de vriezer.

Minder vieze geurtjes met Pure-N-Fresh

Pure-N-Fresh filter

Minimaliseer de geuren in uw koelkast dankzij dit unieke luchtzuiveringssysteem. Een koolstofhoudend geurelement met ventilator perst actief lucht door het geurelement en voert die geur langs drie verschillende schappen via de speciale Fresh Shower-afvoer.

Moist Balance Crisper

Moist Balance Crisper

Overmatig vocht uit groente en fruit verdampt en condenseert vervolgens op de rasters. Hierdoor ontstaat er geen plas rondom je etenswaren, maar wordt de condens gelijkmatig teruggebracht op het voedsel. Daardoor houd je de juiste vochtbalans.

Smart ThinQ

Smart ThinQ smartphone beheer

Met LG Smart ThinQ kun je je koelkast beheren en diagnosticeren met behulp van je smartphone – zelfs als je niet thuis bent. Stel eenvoudig de koelkasttemperatuur in, regel Express Freeze en diagnosticeer je koelkast met een simpele tik op je smartphone.

Bespaar energie met de Inverter Linear Compressor

Inverter Linear Compressor

De unieke Inverter Linear Compressor van LG maakt gebruik van een lineaire compressor en niet van een gewone aandrijving die heen en weer gaat. Daardoor ontstaat minder interne frictie en wordt tot 32% minder energie verbruikt. De Inverter Linear Compressor van LG wordt geleverd met 10 jaar garantie.

Future Koel/Vries Combinatie Deals

Ook in een kleinere keuken wil je al jouw boodschappen efficiënt koel kunnen houden. Daarom heeft LG Koel/Vriescombinaties ontwikkeld die qua duurzaamheid en koeleigenschappen niet onderdoen voor hun grotere broers. De deelnemende Koel-vriescombinaties uit de “LG Future Deals” zijn voorzien van vele innovatieve toepassingen en geven ons zo een kijkje in de toekomst. De belangrijkste eigenschappen worden hieronder toegelicht. Het aantal kenmerken van de innovatieve koel/vries combinaties uit de LG Future Deals verschilt echter van model tot model. Kijk voor alle beschikbare kenmerken op de productpagina van het door jou geselecteerde model. Een koel/vriescombinatie koelkast van LG is een aanwinst voor jouw keuken. Niet alleen vanwege het stijlvolle design dat jouw inrichting een heel andere uitstraling geeft, maar ook omdat je lekkerder en veiliger eet dankzij verschillende technologische innovaties.

Verras je zintuigen met NatureFRESH

NatureFRESH

Geniet van vers voedsel en verse producten. Verras je zintuigen voor een leuke eetervaring.

LINEARCooling: Houd voedsel langer vers

LINEARCooling

De LG Inverter Linear Compressor van LG helpt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer te behouden door temperatuurschommelingen te verminderen.

Vocht perfect in balans met FRESHBalancer

FRESHBalancer

De FRESHBalancer houdt vocht op dezelfde plek terwijl de bewegende regelaars de optimale vochtigheid handhaven voor fruit en groenten, afhankelijk van de modus die je instelt.

FRESHConverter

FRESHConverter

Kies de optimale temperatuur voor jouw eten. FRESHConverter bewaart jouw vlees, vis en groeten onder de perfecte omstandigheden.

2- staps inklapbaar plateau

2-staps inklapbaar plateau

Het nieuwe, verbeterde 2-staps inklapbare plateau vouwt zicht terug om plaats te maken voor allerlei items, waaronder grote potten en hoge flessen.

DoorCooling

DoorCooling

Tot 32% sneller en altijd gelijkmatig koelen. De luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden. Zo blijft jouw eten langer vers!

Wijnrek

Wijnrek voor 5 wijnflessen

Het wijnrek is een van de musts voor consumenten. Het premium wijnrek is ontworpen om tot 5 wijnflessen te bewaren.

Elegant en praktisch minimalisme

Koel-vriescombinaties met een elegant design

De nieuwe koel/vries combinatie is het summum van verfijning bij zowel functie als stijl. Het heeft een minimalistisch design dat elegantie en comfort maximaliseert. Geniet nu van zowel de handigheid als de luxe in jouw keuken.

Future Wasmachine en Droger Deals

Maak kennis met de vernieuwende technologie van de Wasmachines, Was-Droog Combinaties en Drogers van LG. De deelnemende Was- en droogmachines uit de “LG Future Deals” zijn voorzien van vele innovatieve functies en zijn klaar voor de toekomst. De belangrijkste functies worden hieronder toegelicht. Het aantal kenmerken van de innovatieve was-en droog apparatuur uit de LG Future Deals verschilt echter van model tot model. Kijk voor alle beschikbare functies op de productpagina van het door jou geselecteerde model.
Wat voor LG wasmachines geldt, geldt ook voor al onze andere huishoudelijke producten. Onze wasdrogers vormen met hun grote capaciteit en vochtsensoren natuurlijk een ideale aanvulling op de wasmachines van LG. Lees verder en ontdek hoe LG huishoudelijke taken prettiger en eenvoudiger maakt.

Sneller klaar met de was!

TurboWash: sneller klaar met de was

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

6 Motion DD: de optimale wasgoedbehandeling

6 Motion DD

Met 6 verschillende wasbewegingen krijgt jouw wasgoed altijd de juiste behandeling. Zo blijft jouw kleding altijd mooi en schoon.

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

Invert Direct Drive

Met TurboWash is de was in een mum van tijd klaar. Dankzij de Jet waterstraal en een geoptimalizeerde wasbeweging is de was in 49 minuten perfect schoon.

Wasgoed toevoegen

Wasgoed toevoegen

Als je wasgoed vergeten bent, kan je dit na de start van het wasprogramma nog toevoegen. De LG TWINWash heeft een knop “Wasgoed toevoegen”, waarmee je tijdens het wasprogramma de deur kunt openen en los wasgoed toe kunt voegen.

Handige WiFi bediening

Wasmachine Handige WiFi bediening

Met de SmartThinQ-techniek kan je deze wasmachine altijd en overal bedienen of volgen. Volg het energieverbruik of gebruik “Programma downloaden” om een hele reeks nieuwe wasprogramma’s toe te voegen.

True Steam: 99,9% Minder allergenen

True Steam

3-in-1 True Steam: Allergy Care verwijdert tot 99,9 van de allergenen in kleren en doodt bacteriën. Steam Refresh verfrist de kleren in 20 minuten voor minder kreukels en geuren. Steam Softener™ maakt gebruik van 100 stoom, zonder chemische toevoeging. Ideaal voor babykleding en mensen met een gevoelige huid.

Supersnel of superzuinig drogen

Supersnel of superzuinig drogen

Met de nieuwe Dual Inverter Heat Pump™ drogers kies je zelf. Razendsnel drogen op A++ of besparen op de energiekosten met A+++ -10.

Eco Hybrid

Eco Hybrid technologie

Bespaar extra energie of tijd. Met de Eco Hybrid technologie kan je deze wasdroger optimaal instellen voor extra energie- of tijdsbesparing.

Vermindert kreukels en krimpen

Vermindert kreukels en krimpen

Doordat deze droger dankzij de nieuwe warmtepomp op lage temperaturen effectief kan drogen, worden kreukels en het krimpen van kleding tegengegaan.

Verwijdert tot 99,9% aan allergenen

Anti allergie functie

Last van allergieën? De anti-allergie functie zorgt ervoor dat 99,9% van de allergenen, bijvoorbeeld huisstofmijten, worden verwijderd. Zo kan je meer comfortabel door je dagelijks leven gaan.

Zelfreinigende condenser

Zelfreinigende condenser

Optimale droogprestaties; elke keer weer. De zelfreinigende condenser zorgt ervoor dat de luchtstroom altijd goed door de droger blijft vloeien. Zo geniet je elke keer van een optimaal droogresultaat en bespaar je jezelf de moeite van het onderhoud hiervan.

Smart functies met SmartThinQ

Smart functies met SmartThinQ

Of je de droger nou wilt bedienen van afstand of extra droogprogramma’s wilt downloaden, met deze wasdroger is het leven nog gemakkelijker. Verbind de wasdroger met WiFi en maak gebruik van de handige smart-functies.