Logo - LG Winter Deals

LG Winter Deals

Geen cashback maar directe kassakorting

Profiteer van de LG actie de “LG Winter Deals” en  ontvang tot €100,- kassakorting.
Bij aankoop van een actiemodel LG wasmachine, koelkast, robot stofzuigers of magnetron ontvang je een directe korting aan de kassa. Je hoeft je dus niet aan te melden op een promotiepagina van LG. Je ontvangt de korting direct bij het afrekenen binnen de apparaten shop van Bemmel en Kroon.

Winter Deals op wasmachines, koelkasten, robot stofzuiger en magnetrons

Ben je op zoek naar een LG wasmachine, koelkast, robot stofzuiger of magnetron aanbieding waarbij je de korting direct bij het afrekenen ontvangt? Kies dan hieronder de productgroep van je keuze. Profiteer van extra kassakorting op de al laagste prijzen van Bemmel en Kroon. De “LG Winter Deals” actie is van toepassing op de volgende productgroepen. Deze actie is alleen geldig op de actiemodellen met bijbehorende kassakortingen.

Winter Wasmachine Deals

Snel je was schoon met TurboWash
Sneller wassen, zuiniger dan een volledig programma, maar met hetzelfde schoonresultaat? LG maakt dit mogelijk met TurboWash! Met TurboWash was je je wasgoed in slechts 59 minuten perfect schoon, met de beste verzorging van je kleding en zelfs minder energie- en waterverbruik dan bij een normaal programma.

Voetbaltraining. Boodschappen. Avondeten. Afwas. De lange wastijden passen vaak niet in je drukke schema. Maar daar komt nu verandering in, dankzij LG’s verbeterde TurboWash®-technologie. De krachtige slangen kunnen een hogere druk aan en besparen daarmee tot maar liefst 30 minuten per lading, waardoor de wastijd gehalveerd wordt zonder aan schoonmaakkracht in te boeten, ook bij grotere ladingen. Een innovatie die bij je overvolle agenda past? Niet alleen wordt je was sneller schoon, maar je kan je dag ook beter indelen.

LG TurboWash wasmachines verkorten de wastijden met maar liefst 30 minuten
LG Door-in-Door koelkast met enorme inhoud.

Winter Door-in-Door koelkasten Deals

Of je op zoek bent naar een koelkast met veel inhoud, gaat voor de compacte uitstraling van een koel/vries combinatiekoelkast of voor de indrukwekkende opties van een Amerikaans model, voor alle koelkasten van LG geldt dat jouw etenswaren langer goed blijven en je behoorlijk wat geld bespaart. Dat zit zo:

 • Minder energie: door de Lineair Compressor gaat jouw koelkast niet alleen heel erg lang mee, maar bespaar je ook stevig op jouw energierekening. Deze compressor heeft namelijk maar één frictiepunt en past de snelheid aan de koelingsbehoefte aan, zodat jouw LG koelkast niet continu aan- en uitslaat. Ook het Total No Frost-systeem levert een bijdrage, want ijsvorming kost veel extra energie en dat wordt door de slimme verdeling van koele lucht door de hele koelkast voorkomen.
 • Minder boodschappen: houd jouw levensmiddelen langer vers dankzij de vochtigheidsregeling van de Fresh Balancer of de constante vriespunttemperatuur van de Fresh Converter. De technologie die wij in onze koelkasten hebben verwerkt, voorkomt verspilling en bespaart je menige boodschappenrit.

Nieuwe LG Amerikaanse koelkasten met Door in Door

De Door-in-Door, een kleine deur aan de voorzijde, biedt extra opbergvakken voor producten die je het meest gebruikt. Ook bespaar je energie, omdat er minder koude lucht verloren gaat.

Winter Koel-vriescombinatie Deals

Ook in een kleinere keuken wil je al jouw boodschappen efficiënt koel kunnen houden. Daarom heeft LG Koel/Vriescombinaties ontwikkeld die qua duurzaamheid en koeleigenschappen niet onderdoen voor hun grotere broers. Zo herken je een koel/vries combinatie van LG:

 • Linear Compressor: onze Linear Compressoren zijn zeer stil en verbruiken zo weinig energie dat ze een A+++ label hebben. Dat is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Je haalt hiermee zelfs de laatste technologie in huis. Een linear compressor heeft maar één frictiepunt in plaats van vier en gaat dus veel langer mee. Zo lang zelfs dat LG er 10 jaar garantie op geeft.
 • Total No Frost: geen condens, ijs en schimmel meer in jouw koel/vriescombinatie koelkast? Met deze technologie van LG is dat eindelijk mogelijk. Dankzij het LG Multi Airflow-systeem wordt de koude lucht gelijkmatig over de koelkast verdeeld, zodat het koelvak alleen maar koelt en het vriesvak alleen maar vriest. Bovendien hoef je jouw LG koel/vriescombinatie koelkast nooit meer te ontdooien.
 • Grote capaciteit: je koel/vriescombinatie koelkast mag er dan wel slank en fraai uitzien, de capaciteit is er niet minder om. Dankzij het volume en doordat alles verser blijft, hoef je minder vaak op pad om boodschappen te doen.

Een koel/vriescombinatie koelkast van LG is een aanwinst voor jouw keuken. Niet alleen vanwege het stijlvolle design dat jouw inrichting een heel andere uitstraling geeft, maar ook omdat je lekkerder en veiliger eet dankzij verschillende technologische innovaties.

Het NatureFRESH Cooling System van LG circuleert koele lucht door meerdere openingen voor een meer gelijkmatige koeling in de koelkast.
FRESH Balancer voor het handhaven van de juiste vochtigheidsgraad is de sleutel tot het vers houden van fruit en groenten in de koelkast.

Winter Hom-Bot robotstofzuiger Deals

Waarom zou je zelf stofzuigen, als je het ook kunt laten doen? De LG robotstofzuigers nemen dit werkje graag over. Door hun vierkante design pakken ze ook de hoeken mee!

Er zijn heel wat goede redenen te bedenken om voor een LG Hom-Bot robotstofzuiger te kiezen:

 • Vierkant design: De robotstofzuigers van LG hebben een vierkant design en dat is eigenlijk best logisch. Jouw huis is ook niet rond. Door de lange borstels worden ook de hoeken goed schoongemaakt.
 • Zelflerend systeem: De HOM-BOT is in staat om een kaart samen te stellen van de kamer met daarop alle objecten en hun locaties. Zo kan de HOM-BOT zelf berekenen wat de efficiëntste route is. Dit doet hij met de Dual Eye 2.0 camera’s. Verder is hij in staat om botsingen te voorkomen, dankzij de digitale bumper.
 • Smart Exit: De software in de nieuwe HOM-BOT’s van LG is geupgrade. Hierdoor voeren ze niet alleen al hun taken beter en efficienter uit, ook kunnen ze zich redden uit penibele situaties. Dit noemen we Smart Exit. Het kan gebeuren dat een HOM-BOT zich in een situatie rijdt waar hij niet meer uitkomt. De nieuwe HOM-BOT’s onthouden hoe ze in de situatie gekomen zijn en rijden vervolgens via dezelfde weg terug. Zo kan hij altijd zijn schoonmaaktaak vervolgen!
 • Door het ontbreken van de snoeren heb je de vrijheid te stofzuigen waar je wilt, struikel je nooit meer over de snoeren en hoef je niet meer op zoek naar stopcontacten.

Winter Magnetron Deals

Wil je wat lekkers bereiden of opwarmen, maar zonder dat een deel van het eten nog koud is? Maak dan kennis met de LG Combi Magnetron. Deze bevat Lightwave Technologie en een Houtskool Hitte Element voor gelijkmatiger bereiding van je maaltijd.

Er zijn heel wat goede redenen te bedenken om voor LG Combi Magnetrons te kiezen.:

 • Hou je van lekker en gezond eten of snel even wat opwarmen, dan vindt je tussen de Combi Magnetrons van LG wat je zoekt. De Lightwave Technologie en het Houtskool Hitte Element zorgen ervoor dat het eten wordt verwarmt op een natuurlijke en meer gelijkmatige manier.
 • Door het strakke design van de Combi Magnetrons is het niet alleen een handig apparaat maar staat het ook mooi in iedere keuken. Geniet van lekker eten, en van de mooie uitstraling van je LG Combi Magnetron.
 • LG Combi Magnetrons bieden de optimale controle over de bereiding van je eten. Een niet stabiele temperatuur in een magnetron en oven zorgt ervoor dat het voedsel niet gelijkmatig wordt bereid. Met de Grill Temperatuur Controle is het heel gemakkelijk om de temperatuur stabiel te houden. De verschillende niveaus zorgen voor de beste bereiding van jouw voedsel.
 • Onze LG Combi Magnetrons helpen bij het bereiden van je eten door de verschillende menu opties, hierdoor wordt het eten snel op de juiste manier verwarmt en geniet je nog meer van eten.

LG combineert geavanceerde technologie en gemak om u een ongeëvenaarde gebruikservaring te bezorgen. En dat geldt niet alleen voor LG Combi Magnetrons.

Het houtskool hitte element verbetert de warmteopname en zorgt ervoor dat gerechten natuurlijker en smakelijker bereid worden, net als bij het grillen op houtskool.
Braad jouw gerechten op gelijkmatige wijze voor een perfect krokant resultaat, zonder dat je met een kookplaat hoeft te werken.